Ο Paolo Magri, πρόεδρος της ANCMA και διευθυντής της EICMA.

EICMA: «Πρόωρες οι αποφάσεις KTM-BMW»

Την θέση της για την απόφαση των δύο μεγάλων εταιρειών να μην συμμετάσχουν στην φετινή EICMA, ανακοίνωσε η διοίκηση της ιταλικής έκθεσης. Δείτε περισσότερα.

Πριν λίγα 24ωρα, οι ειδήσεις για απόσυρση της BMW και της KTM από την Intermot αλλά και την EICMA μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του ειδικού τύπου. Όπως ήταν φυσικό στην απόφαση τους αντέδρασε η ANCMA, η οποία είναι η ιταλική ομοσπονδία μοτοσυκλέτας και διευθύνει την μεγάλη έκθεση. Οι δηλώσεις προέρχονται από τον Paolo Magri, πρόεδρο της ANCMA και διευθυντή της EICMA.
 
O Magri πιστεύει ότι οι δύο εταιρείες αποφάσισαν νωρίς, ενώ μάλιστα δηλώνει ότι προς το παρόν δεν τίθεται θέμα ακύρωσης της έκθεσης. Είπε συγκεκριμένα: «Είναι μια απόφαση με λογικές βάσεις που σεβόμαστε, αλλά νομίζουμε ότι είναι ακόμα πρόωρη». Ο Magri συμπλήρωσε τις δηλώσεις του ως εξής: «Είναι σίγουρα μια πολύ περίπλοκη και δυναμικά μεταβαλλόμενη στιγμή που απαιτεί μεγάλη προσοχή ως προς τις επιθυμίες της βιομηχανίας και της εφοδιαστικής αλυσίδας. Για αυτό ήδη μιλάμε με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές για να εκτιμήσουμε κάθε πιθανή λύση, σκεφτόμενοι φυσικά και την διαρκή εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης, για την διεξαγωγή του event μας».
 
Τέλος, ο Ιταλός επισήμανε το εξής: «Μέχρι σήμερα, η EICMA παραμένει επιβεβαιωμένη, τόσο για φέτος όσο και για του χρόνου, στις συνήθεις ημερομηνίες του Νοεμβρίου».