net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δυνατότητα customizing

Τα Μonster ανέκαθεν αποτελούσαν μοτοσικλέτες που σχεδόν... εκλιπαρούσαν για customάρισμα και προσθήκη προσωπικών “πινελιών” από τον ιδιοκτήτη τους. Το 797 δεν διαφέρει φυσικά σε αυτό τον τομέα, με την Ducati να έχει προνοήσει ώστε η διαδικασία να είναι τύπου... “plug and play”. Υπάρχουν δύο εκδόσεις, η standrad και η 797+ η οποία εξοπλίζεται με μασκάκι και κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη. 

Από εκεί και έπειτα, διαθέσιμα είναι δύο “πακέτα” πρόσθετου εξοπλισμού: α) το Sport Pack που προσφέρει LED φλας, αλουμινένια βάση πινακίδας, carbon κάλυμμα κεντρικής κλειδαριάς και pad ρεζερβουάρ, β) το Urban Pack πoυ προσφέρει καθρέπτες με βάση και στέλεχος αλουμινίου και κλειδαριά δισκόφρενου. Πέραν αυτών, διαθέσιμα είναι πολλά άλλα αξεσουάρ, όπως μπροστά και πίσω φτερό, κάλυμμα εξάτμισης και καλύμμα πίνακα οργάνων από carbon, καθώς και ακρόμπαρα και τάπα λαδιού Ducati Performance. Ξεχωρίζουν τα δύο τελικά της Tremignoni, ένα street legal με διπλή απόληξη αλουμινίου και ένα μονό, με carbon τελείωμα και δυνατότητα αφαίρεσης της τάπας για racing χρήση. 

Τρία είναι και τα μαγνητικά tank bag που αφαρμόζουν στο μεταλλικό ρεζερβουάρ, με χωρητικότητες από 5 έως 15 λίτρα. Είναι εύκολα αντιληπτό λοιπόν, ότι ο ιδιοκτήτης του 797 μπορεί να κάνει δεκάδες συνδυασμούς επιλέγοντας τμήματα από την λίστα των αξεσουάρ, διαμορφώνοντας κατά το προσωπικό του γούστο την μοτοσικλέτα του. Τέλος, διατίθενται επίσης και τρία “πακέτα” προστατευτικού εξοπλισμού αναβάτη με την υπογραφή της Ducati, συνδυασμένα έτσι ώστε να εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες, δηλαδή 1) κίνηση την πόλη, 2) οδήγηση το καλακαίρι και 3) μακρυνές βόλτες και ταξίδια.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ