net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το καλύτερο στοιχείο πάνω στο Fly! O κινητήρας είναι ισχυρότερος και οικονομικότερος από τον Leader που είχε το προηγούμενο μοντέλο.

Κινητήρας: Το καλύτερο στοιχείο του

Ο κινητήρας που κινεί το ανανεωμένο Fly είναι ο νέος τριβάλβιδος αερόψυκτος κινητήρας της Piaggio που αναπτύχθηκε στο εργοστάσιό της στην Pontedera. Σε σχέση με τον προηγούμενο αερόψυκτο Leader, υπερισχύει σε πολλούς τομείς, όπως είναι αυτοί των επιδόσεων, της οικονομίας και της μείωσης εκπεμπόμενων ρύπων. 

Όσον αφορά στον πρώτο τομέα, η ισχύς του νέου Fly αγγίζει τους 11,9 ίππους, με το προηγούμενο μοντέλο να μην ξεπερνά τους 10,5. Αλλά περισσότερα για αυτόν θα πούμε παρακάτω, όταν ασχοληθούμε με αυτά που προσφέρει στο δρόμο. Προς το παρόν, θα επικεντρωθούμε στην οικονομία. Το νέο Fly είναι οικονομικότερο σε κατανάλωση, καθώς δεν ξεπερνά τα 3 λίτρα/100 χλμ., αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος τομέας στον οποίο προσφέρει οικονομία. 

Οι μηχανικοί της Piaggio κατάφεραν να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο τα διαστήματα ανάμεσα στα service, αγγίζοντας τα 10.000 χλμ.. Λιγότερη βενζίνη και αραιότερα service, λοιπόν. Καθόλου άσχημα για ένα μοντέλο που ανέκαθεν αποτελούσε μια οικονομική λύση στη γκάμα της Piaggio! 

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ