net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα χωρέσει άνετα ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα.

Εργονομία / Χώροι: Εντυπωσιάζει και στα δύο

Η σέλα μπορεί να είναι κατηφορική, και να σε τοποθετεί στο μπροστινό της μέρος, όμως μόλις συνηθίσεις το που πρέπει να κάθεσαι και δεν προσπαθείς να μετακινηθείς προς τα πίσω, σταματάει να σε ενοχλεί. Αναβάτης με ύψος 1.70 θα πατήσει άνετα το ένα πόδι με όλο το πέλμα στο έδαφος, ενώ παρόλο που τα πόδια βρίσκονται αρκετά διπλωμένα, δεν σε ενοχλούν. Εντυπωσιακό το γεγονός πως και ο έτερος συντάκτης του περιοδικού, με ύψος 1.85 βολεύτηκε στο Tricity, έστω και οριακά. Η ζελατίνα είναι σχετικά μικρή, στέλνοντας αέρα και βροχή στο στήθος ενός αναβάτη με ύψος 1.70, ενώ αν αυτός σκύψει ελαφρώς, τα στοιχεία της φύσης πολεμούν με το κάτω μέρος του κράνους του. Φοβερή σχεδίαση έχε το διπλό σταντ, κάνοντας πανεύκολο το ανέβασμα σε αυτό ακόμα και από τους πλέον μικρόσωμους αναβάτες.


 Όμως και το πλάγιο σταντ παίρνει εύσημα, καθώς τοποθετεί το Tricity σε ιδανική για σταθερότητα θέση. Οι διακόπτες είναι σύγχρονοι, ενώ τα όργανα αποτελούνται από μια ψηφιακή οθόνη που παρέχει μεγάλες και ευδιάκριτες ενδείξεις ταχύμετρου, δείκτη καυσίμου, ρολογιού και εξωτερικής θερμοκρασίας, ενώ υπάρχουν και 2 μερικοί χιλιομετρητές, αλλά και χιλιομετρητές που μετράνε τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει με τα ίδια λάδια και με τον ίδιο ιμάντα! Όπως συνήθως για να αλλάξεις ενδείξεις, πρέπει να απλώσεις χέρι στα όργανα. Η οπή του κεντρικού διακόπτη κλείνει με λάμα, για έξτρα αντικλεπτική προστασία, και ανοίγει με το πίσω μέρος του κλειδιού. Και μιας και μιλήσαμε για το κλειδί, αυτό είναι ιδιαίτερα… μεγάλου μεγέθους, προσφέροντας έξτρα κύρος στον αναβάτη του Tricity

Στους χώρους, ντουλαπάκια δεν υπάρχουν, όμως κάτω από τη σέλα θα χωρέσει άνετα ένα Full-Face κράνος, ενώ μπροστά υπάρχει αναδιπλούμενος γάντζος για τσάντες, και επίπεδη ποδιά (που δεν χωράει όμως πολλά, πέρα από τα πόδια του αναβάτη). Η  σέλα δεν διαθέτει αμορτισέρ να την κρατάει ανοιχτή, όμως τουλάχιστον κλείνει θετικά κάθε φορά, όταν την αφήνεις να πέσει από την ανοιχτή θέση. Σημειώστε πως τα 152 γεμάτα κιλά του scooter, κάνουν παιχνιδάκι τις επιτόπιες μανούβρες.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ