Τελευταία μέρα του μεγάλου διαγωνισμού

Μια μέρα έμεινε μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού του Moto Τρίτη. Ίσα που προλαβαίνεις να δηλώσεις συμμετοχή και να διεκδικήσεις ένα κράνος Kappa KV41 Dallas Basic από τη Moto Ξουχέλλης.

Η Moto Ξουχέλλης αποδεικνύει στην πράξη ότι ενδιαφέρεται για την ασφάλεια του αναβάτη και χαρίζει σε έναν τυχερό αναβάτη ένα full face κράνος Kappa KV41 Dallas Basic σε χρώμα Matt Titanium.

Το συγκεκριμένο κράνος είναι ιδανικό για τουριστική χρήση, αφού χάρη στον αεροδυναμικό σχεδιασμό του και το χαμηλό βάρος προσφέρει άνεση για πολλά χιλιόμετρα, ενώ το εξελιγμένο σύστημα αεραγωγών στο πιγούνι και το πάνω μέρος φροντίζει για την τροφοδοσία του αναβάτη με καθαρό αέρα. Η διάφανη, αντιχαρακτική ζελατίνα έχει αναμονές για αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock 70, ενώ στο εσωτερικό του κράνους υπάρχει αναδιπλούμενη φιμέ ζελατίνα που καταργεί την ανάγκη για γυαλιά ηλίου κατά την οδήγηση. Η εσωτερική επένδυση είναι πλήρως αφαιρούμενη και μπορεί να πλυθεί, ενώ για το ασφαλές κλείσιμο φροντίζει το μικρομετρικό κούμπωμα.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Τρίτη στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

Η τελική προθεσμία συμμετοχής είναι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Moto Τρίτη, παράλληλα με την ενημέρωσή τους τηλεφωνικά και μέσω e-mail.

Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook