Dainese Weekend Master

Δες MotoGP μαζί με την Dainese

Η Dainese σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα μοναδικό ταξίδι με μοτοσυκλέτα στους Ιταλικούς δρόμους με προορισμό το Rimini για να παρακολουθήσεις τον επόμενο αγώνα MotoGP. Διάβασε περισσότερα.

Το Weekend Master Misano είναι ένα νέο κεφάλαιο του Dainese Experience που δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ιταλική εταιρεία εκ των έσω και να παρακολουθήσουν τον αγώνα MotoGP του San Marino. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις 13 με 15 Σεπτεμβρίου με αφετηρία το DAR, το μουσείο της Dainese στη Vicenza. Η συγκεκριμένη πόλη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία και τις καινοτομίες της Dainese, που έχουν φέρει την επανάσταση στον τομέα της ασφάλειας του αναβάτη.



Μετά την περιήγηση στο μουσείο, το ταξίδι θα συνεχιστεί στο χωριό Colceresa, το οποίο από το 1972 φιλοξενεί το ιστορικό αρχηγείο της Dainese. Οι συμμετέχοντες θα επισκεφτούν το μέρος όπου ξεκίνησε η ιστορία του προστατευτικού εξοπλισμού μοτοσυκλέτας και συνεχίζει να γράφεται μέχρι σήμερα. Από εκεί οι αναβάτες θα οδηγήσουν σε μερικούς από τους πιο όμορφους δρόμους της Ιταλίας για να φτάσουν στη Bologna, όπου και θα διανυκτερεύσουν το βράδυ της Παρασκευής.



Τελικός προορισμός είναι η πίστα του Misano που μια φορά το χρόνο φιλοξενεί αγώνα MotoGP συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου. Οι συμμετέχοντες στο Weekend Master, θα επισκεφτούν το Σάββατο τις δυο κινητές μονάδες της Dainese που φροντίζουν τον εξοπλισμό των αναβατών σε κάθε αγώνα. Η ημέρα ολοκληρώνεται με δείπνο στα paddock της πίστας. Η Κυριακή είναι ημέρα αγώνα και οι τυχεροί συμμετέχοντες θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν από προνομιακή θέση.



Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.dainese.com.