Daytona Dyneta 50

Daytona Dyneta 50

Daytona Dyneta 50: Όμορφο, χρηστικό και ηλεκτρικό

Το Daytona Dyneta 50 είναι η νέα, στιλάτη πρόταση για οικονομικές καθημερινές μετακινήσεις.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Νέο Daytona Dyneta 50: Πρωτοποριακό ηλεκτρικό scooter για πρακτικότητα και οικονομία

Η γκάμα της Daytona Best Electric επεκτείνεται συνεχώς και σε αυτή μόλις προστέθηκε το Dyneta 50. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό ηλεκτρικό scooter με ρετρό σχεδίαση σε κλασικές γραμμές, που παραπέμπει σε παλαιότερες δεκαετίες. Έχουμε βέβαια να κάνουμε με μια σύγχρονη κατασκευή, οπότε όλα τα φωτιστικά σώματα και τα φλας είναι τεχνολογίας LED για υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Ο εμπρός προβολέας είναι τοποθετημένος στο τιμόνι, ενώ ενσωματωμένα στην ποδιά είναι τα φώτα ημέρας (DRL) και τα φλας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγάλο επίπεδό πάτωμα και χώρο για δυο άτομα.

Η άνεση και η ευρυχωρία είναι τομείς που κάνουν το Dyneta 50 να υπερέχει από άλλα ηλεκτρικά scooter της κατηγορίας. Το μεγάλο επίπεδο πάτωμα με μήκος 300mm και πλάτος 400mm, προσφέρει άπλετο χώρο για τα πόδια του αναβάτη και επιτρέπει το φόρτωμα αντικειμένων με μεγάλο όγκο. Επιπλέον, έχουμε να κάνουμε με ένα κανονικών διαστάσεων scooter με επιβλητική παρουσία στο δρόμο, που μπορεί να φιλοξενήσει και δεύτερο άτομο στην φαρδιά και αναπαυτική σέλα του, με τον συνεπιβάτη να έχει στη διάθεσή του αναδιπλούμενα μαρσπιέ και πρακτικές χειρολαβές για να κρατιέται με ασφάλεια. 


 

Από τα ισχυρότερα της κατηγορίας

Ο ηλεκτροκινητήρας του Dyneta 50 αποδίδει συνεχή ισχύ 2.000 Watt και μέγιστη ροπή 35Nm, που σημαίνει ότι είναι από τους ισχυρότερους της κατηγορίας, κάτι που μεταφράζεται σε ευκολία κίνησης σε δρόμους με ανηφορική κλίση ή με δυο άτομα στη σέλα. Είναι τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού, αποτελώντας ταυτόχρονα και τη ζάντα, οπότε δεν υπάρχει ιμάντας μετάδοσης που θα αύξανε το κόστος συντήρησης. Η τελική ταχύτητα του scooter περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 45 χλμ. / ώρα, ώστε να μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (ΑΜ). Υπάρχουν τρία modes λειτουργίας που επηρεάζουν την απόκριση του γκαζιού, την τελική ταχύτητα και την αυτονομία κατά συνέπεια, ενώ η όπισθεν κάνει εύκολες τις μανούβρες και το παρκάρισμα σε δύσκολα σημεία. Υπεύθυνη για την τροφοδοσία του κινητήρα είναι μια αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 32Ah και βάρος 12 κιλά, που προσφέρει αυτονομία έως 66 χιλιόμετρα σύμφωνα με τη Daytona.   

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »