Οι αγώνες αντοχής στην έρημο ήταν πηγή έμπνευσης για τη σειρά Dainese Dunes.

Dainese: Ρούχα με «άρωμα» Dakar

Η νέα σειρά ενδυμάτων Dunes της Dainese είναι εμπνευσμένη από τους αγώνες στην έρημο, όπως το Dakar, αλλά έχουν και την απαραίτητη σύγχρονη πινελιά.

Η Dainese αποφάσισε να προσφέρει μια ξεχωριστή σειρά ενδυμάτων στους λάτρεις του κλασικού, χωρίς όμως να θυσιάσει τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Η σειρά Dunes αποτίνει φόρο τιμής στους αναβάτες που έκαναν και κάνουν αγώνες αντοχής στα πιο απαιτητικά εδάφη και έχουν το θάρρος και το κουράγιο να ξεπερνούν τα όριά τους.



Η νέα συλλογή περιλαμβάνει μπουφάν, γιλέκα, μπλουζάκια, γάντια, μποτάκια, αλλά και έναν μεγάλο σάκο, ενώ τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Μπεζ, κόκκινο, ανοιχτό μπλε και φυσικά μαύρο θυμίζουν τα χρώματα που είχε ο εξοπλισμός των αναβατών τη δεκαετία του `70. Μπορεί η εμφάνισή τους να είναι ρετρό, αλλά είναι κατασκευασμένα από τα πιο σύγχρονα υλικά όπως υψηλής ποιότητας και αντοχής δέρμα, suede και διάτρητο ύφασμα, ενώ διαθέτουν τα απαραίτητα προστατευτικά σε αγκώνες και ώμους.



Η casual γραμμή τα καθιστά ιδανικά για καθημερινή χρήση, ενώ δέχονται εσωτερική επένδυση και αδιάβροχο και αντιανεμικό εξωτερικά, ώστε να προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες. Η Dainese δεν ξέχασε και τις φίλες της μοτοσυκλέτας, οπότε η σειρά Dunes περιλαμβάνει δυο κομψά γυναικεία jackets, που δέχονται προστατευτικά.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.dainese.com