Μπορεί να φορεθεί κάτω από οποιοδήποτε μπουφάν, ενώ χάρη στο μικρό προφίλ του αυξάνει μόλις κατά 4% την περιφέρεια του αναβάτη.

Οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες φροντίζουν για τη σωστή εφαρμογή του Pro-Speed στην πλάτη του χρήστη.

Το 28% της επιφάνειας είναι διάτρητο για βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα.

Η αλουμινένια κυψελοειδής «καρδιά» του Pro-Speed χαρίζει μέγιστη προστασία και κρατά το βάρος χαμηλά.

Το προκαμπυλωμένο σχήμα του αγκαλιάζει το σώμα του αναβάτη για μέγιστη εργονομία.

Προστασία, μικρό βάρος, διαπνοή και άνεση σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο.

Dainese Pro-Speed: Ο εξωσκελετός σου

Η επανάσταση στα προστατευτικά πλάτης έρχεται από τη Dainese. Το Pro-Speed θέτει νέα standards συνδυάζοντας την άνεση και την ασφάλεια σε ένα υψηλής τεχνολογίας προϊόν.

Η Dainese από το 1972 έχει συνδέσει το όνομά της με την ασφάλεια, την τεχνολογία και βέβαια την καινοτομία στον εξοπλισμό του αναβάτη. Το Pro-Speed, έρχεται για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία και να γίνει μέρος της μεγάλη γκάμας προϊόντων προστασίας αναβάτη που περιλαμβάνει προστατευτικά πλάτης, αγκώνα, στήθους, γονάτου και ώμου. Το Pro-Speed θέτει νέα standards συνδυάζοντας εγγυημένη άνεση και ασφάλεια σε ένα υψηλής τεχνολογίας προϊόν που παρέχει στον αναβάτη την ελευθερία να απολαύσει τις οδηγικές του εμπειρίες.


Η Dainese ήταν η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε προστατευτικό πλάτης το 1979 και πηγή έμπνευσης ήταν η φύση και ο τρόπος που προστατεύονται τα σώματα των ζώων. Σήμερα, 40 χρόνια αργότερα, τα συγκεκριμένα προστατευτικά έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού παγκοσμίου επιπέδου αγωνιζόμενων, ενώ συνοδεύουν τις καθημερινές διαδρομές αναβατών σε όλο τον κόσμο. Φορώντας ένα προστατευτικό πλάτης μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής, να έχεις αυτοπεποίθηση και να απολαμβάνεις κάθε στροφή κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτή ακριβώς είναι και η ουσία του μοτοσυκλετισμού και η Dainese γνωρίζει πολύ καλά ποιες τεχνολογίες πρέπει να αναπτύξει για να βελτιώσει την οδηγική εμπειρία και να αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας του αναβάτη.



Η ναυαρχίδα στα προστατευτικά πλάτης της Dainese, είναι αυτή τη στιγμή το Pro-Speed, ένα καινοτόμο προϊόν ασφάλειας που μεταξύ άλλων προσφέρει κορυφαία αεροδυναμική απόδοση για όσους απολαμβάνουν τη σπορ οδήγηση ή παίρνουν μέρος σε track days. Το συγκεκριμένο πιστοποιημένο προστατευτικό είναι προκαμπυλωμένο και προσφέρει ανεπανάληπτη εργονομία, ενώ δεν εμποδίζει τον αναβάτη όταν μετακινεί το σώμα του πάνω στη σέλα χάρη στα ελαστικά σημεία που επιτρέπουν κίνηση προς όλους τους άξονες. Τα μαξιλαράκια περιμετρικά του προστατευτικού παρέχουν άνεση και του επιτρέπουν να μένει σταθερά στη θέση του.



Τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας του προσφέρει το Pro-Speed συνδυάζονται με το ελάχιστο δυνατό βάρος και τον κορυφαίο εξαερισμό. Στοιχεία που έχουν προκύψει μετά από προσεκτική έρευνα, εξέλιξη και δοκιμές. Σημείο κλειδί δεν είναι άλλο από την αλουμινένια εσωτερική δομή, η οποία βοηθά στο να μένει το βάρος χαμηλά και χάρη στο κυψελοειδές σχήμα της προσφέρει μέγιστη προστασία. Το 28% της επιφάνειας του προστατευτικού είναι διάτρητη επιτρέποντας την κυκλοφορία του αέρα βοηθώντας έτσι στο να μείνει δροσερός ο κορμός του αναβάτη ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες.



Η σημασία που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια φαίνεται και από το γεγονός ότι το Pro-Speed αυξάνει την συνολική περιφέρεια της μέσης του αναβάτη κατά μόλις 4%, στοιχείο που συμβάλει στην αυξημένη εργονομία και την άνεση. Είναι πιστοποιημένο με CE - Cat. II - EN 1621.2 level 2 και μπορεί να φορεθεί κάτω από οποιοδήποτε μπουφάν χάρη στους ρυθμιζόμενους ιμάντες σε ώμους και μέση που του επιτρέπουν να προσαρμοστεί σε κάθε σωματότυπο. Οι ιμάντες αυτοί μπορούν να αφαιρεθούν αν θέλετε να το τοποθετήσετε στην ειδική αναμονή για προστατευτικό πλάτης που έχουν τα μπουφάν της Dainese.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.dainese.com