net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ταχύτατο το Astrea Grand στο φυσικό του περιβάλλον, γίνεται πολύ γρήγορα ένα με τον αναβάτη του.

Οδηγώντας

“Το παπί είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αστικού κέντρου”. Δεν χρειάζονται περισσότερα από πέντε λεπτά οδήγησης στο μποτιλιάρισμα για να πεταχτεί η συγκεκριμένη σκέψη στο μυαλό μου και αυτό γίνεται κάθε φορά που βρίσκομαι στη σέλα ενός παπιού που αξίζει. 
Το ίδιο ισχύει και με το Astrea Grand που σου λύνει πραγματικά τα χέρια, παίρνει από πάνω σου το οποιοδήποτε άγχος έχει να κάνει με το χρόνο και την ανάγκη για γρήγορη μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο και σε κάνει να ξεχνάς τα επιπλέον πρακτικά στοιχεία που μπορεί να έχει ένα scooter αντίστοιχου κυβισμού. 
Δώσε στο Astrea Grand μποτιλιάρισμα και πάρε του την ψυχή! Το παπί της Honda βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον και κάνει τους ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα τόσο εύκολους και άνετους ώστε η ενέργεια που καταναλώνεις είναι σχεδόν η ίδια που απαιτείται για να πας… ευθεία! Υπερελαφριά αίσθηση, αλλαγή κατεύθυνσης με τη σκέψη και πολύ καλό κράτημα από τα Michelin City Pro που καταφέρνουν όχι μόνο να διώχνουν το άγχος του γλιστρήματος αλλά αφήνουν τον αναβάτη να εκμεταλλευτεί τη δύναμη των φρένων και να σταματήσει σε μικρές αποστάσεις με ασφάλεια. Η πρώτη ταχύτητα στο μαλακό ημιαυτόματο κιβώτιο είναι πολύ κοντή και θα φανεί χρήσιμη μόνο στις ανηφόρες με δύο άτομα πάνω στο Astrea Grand. Αλλάξτε γρήγορα σε δεύτερη και κρατήστε τη όταν ελίσσεστε για να μπορέσετε να αποκτήσετε σωστή και απροβλημάτιστη ροή. 
Σε αυτή τη ροή σύμμαχο έχετε και τον οικονομικό κινητήρα. Το χαμηλό και μεσαίο φάσμα λειτουργίας είναι το δυνατό του σημείο και αλλάζοντας τις ταχύτητες εκεί θα κινηθείτε σβέλτα και πολιτισμένα. 
Από τα 90 χλμ./ώρα και πάνω οι κραδασμοί του μοτέρ θα αρχίσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα μαρσπιέ, χωρίς όμως ποτέ να φτάνουν σε ιδιαίτερα ενοχλητικό σημείο με τον κόφτη να περιορίζει την τελική στα 112 χλμ.ώρα. Έτσι το ευθύβολο Astrea Grand μπορεί να κινηθεί άνετα και στον αυτοκινητόδρομο, με ένα άτομο στη σέλα και ταχύτητα 100-110 χλμ./ώρα.

 
  • daidalos

    μηχανές που δεν έχουν καμία σχέση με τα πρώτα μοντέλα της αγοράς. Ινδικά copy paste. Δεν θα ξόδευα ποτέ τα χρήματα μου για μια αντιγραφή που θα αρχίσει τα τριξίματα και τα προβλήματα μετά από 4 με 5 μήνες και ειδικά με τους κολόδρομους της Ελλάδας. Να ήταν made in japan να το συζητήσω. αν και θα ήταν ακριβότερο τουλάχιστον θα ήταν ποιοτικότερο

      7
  • Χαράλαμπος Αλαχιώτης

    Αρκετά ευχαριστημένος. Με την αγορά του Astrea grand τα αξίξει τα λεφτά του .

      14

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ