net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κλασικός για παπί ο πίνακας οργάνων. Το μεγάλο αναλογικό ταχύμετρο κυριαρχεί και συνοδεύεται από δείκτη βενζίνης και ένδειξη επιλεγμένης ταχύτητας.

Αιχμηρή και μοντέρνα η αισθητική του Astrea Grand από όποια μεριά και αν το κοιτάξεις.

Σχεδίαση-Ποιότητα

Μοντέρνο και αιχμηρό παρουσιάζεται το νέο Astrea Grand, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το ομώνυμο best seller του παρελθόντος. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε αφού τους χωρίζουν περίπου δύο δεκαετίες. Η σχεδίασή του είναι λίγο πιο δυναμική και από εκείνη του Wave 110i, κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι αναβάτες κάτω των 30 ετών. 

Σε γενικές γραμμές η σιλουέτα του Astrea Grand είναι στενή, στα πρότυπα της κατηγορίας, με την ποδιά να είναι μικρή σε διαστάσεις, ενώ η ανασηκωμένη ουρά φανερώνει αμέσως κάποια “σπορτίφ” γονίδια. Μικρός είναι ο προβολέας σε διαστάσεις, o οποίος όμως κάνει καλή δουλειά στους δρόμους της πόλης αναφορικά με την ένταση και τη διασπορά της δέσμης που παράγει, με τα μακρόστενα αιχμηρά φλας να βρίσκονται πάνω στο ρύγχος του παπιού. 
Στο πίσω μέρος τα φλας αποτελούν μια ενιαία μονάδα με το φανάρι του στοπ εμφανισιακά, αλλά διαχωρίζονται από αυτό αισθητικά καθώς τα “κρύσταλλά” τους είναι διάφανα. Έξυπνη παρουσιάζεται η σχεδίαση του καλύμματος της εξάτμισης που συμβάλλει στη μείωση του όγκου οπτικά, ενώ την εικόνα της στιβαρότητας συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο οι χυτές αλουμινένιες ζάντες με τα πέντε μπράτσα. 
Ποιοτικά το παπί της Honda βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Βαφή και συναρμογή ικανοποιούν, αν και τα αυτοκόλλητα δεν είναι βερνικωμένα, ενώ οι τριγμοί δεν κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

 
  • daidalos

    μηχανές που δεν έχουν καμία σχέση με τα πρώτα μοντέλα της αγοράς. Ινδικά copy paste. Δεν θα ξόδευα ποτέ τα χρήματα μου για μια αντιγραφή που θα αρχίσει τα τριξίματα και τα προβλήματα μετά από 4 με 5 μήνες και ειδικά με τους κολόδρομους της Ελλάδας. Να ήταν made in japan να το συζητήσω. αν και θα ήταν ακριβότερο τουλάχιστον θα ήταν ποιοτικότερο

      7
  • Χαράλαμπος Αλαχιώτης

    Αρκετά ευχαριστημένος. Με την αγορά του Astrea grand τα αξίξει τα λεφτά του .

      14

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ