Bike Alert Hellas: Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της YSS

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τεχνικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Bike Alert Hellas σε συνεργασία με τη YSS Suspension.

H Bike Alert Hellas σε συνεργασία με την Ταυλανδέζικη εταιρεία παραγωγής αναρτήσεων YSS Suspension (www.yss.co.th), της οποίας αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα και διανομέα για την Ελληνική αγορά, πραγματοποίησε το διήμερο 17 και 18 Φεβρουαρίου 2020 στις εγκαταστάσεις της στην Λεωφ. Αθηνών 214, τεχνικό σεμινάριο, με σκοπό την δημιουργία εξουσιοδοτημένων σημείων τεχνικής κάλυψης στην Αττική και την Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη).

Η δυναμική διείσδυση και ανάπτυξη της YSS στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική αγορά, σε συνάρτηση με την φιλοσοφία της Bike Alert Hellas να επενδύει στα στελέχη και τους συνεργάτες της, οδήγησαν στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου, του οποίου βασικός στόχος ήταν η ανάπτυξη των συνθηκών υποστήριξης του προϊόντος πριν και κυρίως μετά την πώληση του.



Κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Harrie Essens (γνωστός παγκόσμια στον χώρο των αναρτήσεων μοτοσυκλέτας από την ενεργή συμμετοχή σου σε εταιρικά σχήματα όπως η WP και η Wilbers στον τομέα του R & D and Product Development) καθώς επίσης και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κος Pinyo Panichgasem.

H YSS θεωρείται η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία αναρτήσεων στον χώρο του δίκυκλου (παπί, scooter, μοτοσυκλέτα) με 7.500 κωδικούς προϊόντων, οι οποίοι καλύπτουν 2.500 μοντέλα δίκυκλων όλων των κατηγοριών. Τα προϊόντα της παράγονται σύμφωνα με διεθνή ποιοτικά πρότυπα (QS 9000, ISO 9001, TUV) και απασχολεί πάνω από 340 άτομα.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου στους συμμετέχοντες απονεμήθηκε πιστοποιητικό παρακολούθησης και επαρκούς τεχνικής κατάρτισης στους παρακάτω επαγγελματίες – καταστήματα:
  • Wolf Racing (Παρασκευάς Γεώργιος) – Μεσογείων 235, Αγ. Παρασκευή, Αττική.
  • Six Days Service Point – (Τσολερίδης Σταύρος) - Αλ. Παπαναστασίου 86, Θεσσαλονίκη.
  • Gianneas Moto (Γιαννέας Χρήστος) – Κωνσταντινουπόλεως 138, Περιστέρι, Αττική.
Ολη τη σειρά των ανρτήσεων της YSS είναι διαθέσιμη στη Bike Alert Hellas ΕΠΕ
Τηλέφωνο 1: 210-92.22.776 
Τηλέφωνο 2: 210-34.13.733
www.bikealert.gr