• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Bike Alert: Νέο site, ίδιες αξίες

 

Το νέο εταιρικό site της Bike Alert είναι πλέον γεγονός και μπορείτε με ένα κλικ να μάθετε τα πάντα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Αισθητικά αναβαθμισμένο, γρήγορο και εύκολο στην πλοήγηση, με απλή και ξεκάθαρη κατηγοριοποίηση των προϊόντων και με πρόσβαση στο σύνολο των πληροφοριών άμεσα και ολοκληρωμένα. Το νέο εταιρικό site, www.bikealert.gr, είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των desktop υπολογιστών αλλά και όλων των smartphones και tablets, αφού είναι mobile friendly και εστιάζει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση μέσα από ένα πολύ φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.

Η αναζήτηση των διαθέσιμων προϊόντων που η Bike Alert – Αλεξόπουλος ΕΠΕ διανέμει στην Ελληνική αγορά γίνεται σε συσχετισμό με το μοντέλο δικύκλου που έχετε στην κατοχή σας, πιο γρήγορη, πιο εύκολή και πιο ακριβής από ποτέ μέσα από την σελίδα «ΠΡΟΙΟΝΤΑ»! Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας με το εξειδικευμένο προσωπικό για πληροφορίες, ερωτήματα ή σχόλια σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, μέσα από την σελίδα «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ». ενώ μπορείτε να είστε up to date με τα τελευταία posts των εταιρικών social media, κάνοντας ένα απλό click στο αντίστοιχο εικονίδιο.

Το νέο εταιρικό site αποτελεί μία ακόμα σημαντική ενέργεια της Bike Alert – Αλεξόπουλος ΕΠΕ στα πλαίσια της προσπάθειας αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της εταιρικής εικόνας αλλά και της ενίσχυσης της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας, προσφέροντας την ίδια ποιοτική εμπειρία στους πελάτες της τόσο σε offline, όσο και σε online επίπεδο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
 
Λ. Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, Τ: 210 3413733
Ε: info@bikealert.gr
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30.
 
Βεϊκου 23-25, 117 42,Κουκάκι,  Αθήνα, Τ: 210 9222776
Ε: info@alexopoulos.gr
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30

www.bikealert.gr