Biaggi: Κατηγορείται για φοροδιαφυγή

Σοβαρά μπλεξίματα για τον Ιταλό παλαίμαχο αγωνιζόμενο, ο οποίος κινδυνεύει ακόμη και να βρεθεί στην φυλακή. Δείτε περισσότερα…

Το ιταλικό… ΣΔΟΕ φαίνεται ότι «τσίμπησε» τον Max Biaggi για τα καλά. Σύμφωνα με ειδήσεις από την γείτονα χώρα, ο Biaggi είναι κατηγορούμενος για ψευδή δήλωση μόνιμης κατοικίας και φοροδιαφυγή ύψους 17,8 εκατομμυρίων ευρώ (ούτε λίγο ούτε πολύ…)

Ο 47χρονος Biaggi είχε ψευδώς δηλώσει, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ότι διέμενε στο πριγκιπάτο του Μονακό την περίοδο 2011-2012, όταν και ασχολιόταν ακόμη με τους αγώνες. Με αυτή την δήλωση, ο Biaggi μπορούσε να κάνει την κολοσσιαία φοροδιαφυγή για την οποία κατηγορείται.

Ο «πέλεκυς» της δικαιοσύνης προβλέπεται ιδιαίτερα βαρύς για τον Ιταλό αναβάτη, αν αποδειχθεί ένοχος, καθώς κινδυνεύει με φυλάκιση ενός χρόνου, όπως έχει προτείνει ο εισαγγελέας Giuseppe Olivo. Ο ίδιος ο Biaggi αναφέρεται ότι έχει ήδη προσκομίσει στοιχεία, που υποστηρίζουν την αθωότητά του, ωστόσο δεν έχουν αποδειχθεί αρκετά για να τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες.

Αν τελικά ο Biaggi καταδικαστεί, θα μιλάμε για μια άσχημη εξέλιξη στην φετινή χρονιά, καθώς ο Ιταλός σκόπευε να επιστρέψει στους αγώνες, αλλά θα διατελούσε επίσης επικεφαλής ομάδας στην Moto3… Περιμένουμε περισσότερες εξελίξεις.