Αυτές είναι οι μάρκες που σημείωσαν την μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων για το 2018.

Best Moto: Οι μάρκες με την μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων

Αυτές είναι οι μάρκες που σημείωσαν την μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων για το 2018, στον χώρο του δίκυκλου! Δείτε τις…

Το 2018, η χρονιά ήταν θετική για την αγορά μοτοσυκλέτας και οι ταξινομήσεις νέων μοντέλων αυξήθηκαν, σκορπίζοντας αισιοδοξία στην ελληνική αγορά. Ποιες ήταν όμως οι μάρκες που σημείωσαν την μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων;

Ας δούμε ποιες είναι οι 3 πρώτς στην κατάταξη μάρκες, που σχηματίζουν και το «βάθρο» σε αυτή την σημαντική για την αγορά βράβευση.

3) Vespa – Αύξηση 44%: Οι Έλληνες αναβάτες αγαπούν τα κλασικά scooters όπως η Vespa, η οποία έδειξε ότι μπορεί να διεισδύσει ακόμα περισσότερο σε μια αγορά, στην οποία τα scooters παίζουν καταλυτικό ρόλο. Πολύ καλή δουλειά από την Vespa για το 2018.

2) Daytona – Αύξηση κατά 91%: Εδώ μιλάμε σχεδόν για διπλασιασμό των πωλήσεων, περισσότερες ταξινομήσεις σχεδόν κατά 2.000 δίκυκλα! Η Daytona παρουσίασε μια ολοκληρωμένη γκάμα νέων μοντέλων στην ελληνική αγορά και η Γκοργκόλης Α.Ε. πέτυχε τον στόχο της και με το παραπάνω, με μια τεράστια επέκταση της δυναμικής της.

1) Benelli – Αύξηση 148%: Η μεγαλύτερη αύξηση ταξινομήσεων για το 2018 συνέβη από την Benelli, η οποία υπερδιπλασίασε τις ταξινομήσεις της μάρκας στην χώρα μας! Μια πολύ επιτυχημένη αναβίωση του ιστορικού ονόματος Benelli στην Ελλάδα και μια πολύ αποτελεσματική δουλειά από την Motoway-Καμπράνης Α.Ε.