Best Moto 2019 by mototriti: Οι δηλώσεις των νικητών των 4 μοντέλων!

Best Moto 2019: Οι δηλώσεις των νικητών

Οι 4 υπερτυχεροί που κέρδισαν τις μοτοσυκλέτες-δώρα του Best Moto by Mototriti είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενοι! Δείτε τι μας δήλωσαν για τα μεγάλα δώρα τους.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Best Moto by Mototriti χάρισε χαμόγελα στους έλληνες αναβάτες. Στην μεγάλη μας κλήρωση, οι νικητές ήταν πάνω από 60 αλλά 4 από αυτούς, έφυγαν με τα μεγάλα βραβεία: 4 ολοκαίνουργια μοντέλα, δικά τους για πάντα, χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση!

Οι 4 νικητές επιβεβαιώθηκαν από εμάς, δημοσιεύθηκαν και σύντομα θα έχουν στα χέρια τους το καινούργιο τους δίκυκλο. Δείτε τι δήλωσε ο καθένας τους μετά τα μεγάλα νέα.

Δημήτρης Μελαχρής (Αιτωλοακαρνανία): Νικητής Brixton BX125
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, ένα υπέροχο δώρο από το καλύτερο περιοδικό μοτοσυκλέτας για τις καλοκαιρινές βόλτες!»




Ευάγγελος Γονίδης (Δυτ. Αττική): Νικητής Honda PCX125
«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το απίθανο δώρο!! Ακόμα δεν το πιστεύω!! Διαβάζω το περιοδικό Moto Τρίτη αρκετά χρόνια και ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις και τα υπέροχα άρθρα σχετικά με τον κόσμο των μοτοσυκλετών!! Σας ευχαριστώ θερμά!!!»



Γιώργος Βονοφακίδης (Αθήνα): Νικητής Keeway Target 125
«Ευχαριστώ πάρα πολύ το Moto Τρίτη για αυτό το υπέροχο δώρο. Καλά χιλιόμετρα σε όλους!»




Χρήστος Κατέβας (Πειραιάς): Νικητής SYM VF185
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το δώρο που κέρδισα. Ευχαριστώ πολύ το Moto Τρίτη και την εταιρεία Γκοργκόλης που μου έδωσαν αυτή την δυνατότητα!»




Εμείς να ευχηθούμε για άλλη μια φορά και σους 4 νικητές, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και να χαρούν το νέο τους δώρο όπως πρέπει!