Benelli TRK 502: Στην πρώτη θέση των πωλήσεων

Το TRK 502 είναι πλέον η πιο καλοπουλημένη μοτοσυκλέτα της Ιταλίας, ανεβάζοντας την Benelli στην πρώτη θέση του βάθρου ταξινομήσεων για το 2020.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Με αιχμή του δόρατος τα δημοφιλή TRK 502 και 502X, στην εποχή της κυριαρχίας των Adventure μοτοσυκλετών, η δυναμική της Benelli στην Ιταλική αγορά δεν κρύβεται. Εμπορικά πολύ καλή πορεία ακολουθεί και στην δική μας χώρα, καθώς το TRK 502 είναι μόνιμα στις πρώτες θέσεις πωλήσεων στις μοτοσυκλέτες.

Η Benelli έχει κατασκευάσει μια μοτοσυκλέτα που οδηγείται με δίπλωμα Α2 σε τόσο ανταγωνιστική τιμή. Το «value for money» ταιριάζει γάντι στο TRK, καθώς προσφέρει πολλά τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και οδικής απόλαυσης σε προσιτή τιμή. Είναι η κατάλληλη μοτοσυκλέτα, που θα εισάγει τον νέο αναβάτη στον κόσμο των δυο τροχών.

Αρχικά ο μήνας Ιούνιος αποδείχθηκε σημαδιακός, αφού μετά από πολλά χρόνια το Ιταλικό κοινό έφερε στην πρώτη θέση πωλήσεων μια «δική» του εταιρεία. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και τον Ιούλιο αποτυπώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την τάση της αγοράς προς τη ναυαρχίδα της Benelli.

Παρά τις δυσκολίες και το αβέβαιο κλίμα παγκοσμίως η Benelli κατάφερε να καταγράψει αύξηση στην αγορά της Ιταλίας, με το TRK 502 να έρχεται πρώτο τον Αύγουστο, σε συνέχεια των δύο περασμένων μηνών.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις πωλήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν κατάφερε να καταγράψει αύξηση έως και 50% σε σχέση με το 2019, το TRK 502 συνέχισε στους ίδιους φρενήρεις ρυθμούς, ανεβαίνοντας πλέον στην κορυφή των ταξινομήσεων συνολικά.

Ένα μοναδικό ρεκόρ για τη Benelli, αφού μετά από πολλά χρόνια μια Ιταλική εταιρία βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στη γειτονική χώρα!