Benelli: Επιβεβαίωσε την παρουσία της στην EICMA 2021

Μετά την Honda, και η Benelli επιβεβαίωσε την παρουσία της στην αναμενόμενη EICMA του 2021, με την ελπίδα ότι οι υγειονομικές εξελίξεις θα επιτρέψουν την διεξαγωγή της. Δείτε περισσότερα.

Μετά την κίνηση της Honda να επιβεβαιώσει την παρουσία της στην EICMA του 2021, κι άλλες εταιρείες δείχνουν ότι επιθυμούν να πάρουν μέρος στην μεγάλη έκθεση δηλώνοντας δημοσίως αυτή την πρόθεση. Αυτή την φορά το νέο αφορά την Benelli, που με επικοινωνία της επιβεβαίωσε την πρόθεση συμμετοχής στην EICMA 2021.
 
Ο Yan Haimei, CEO της Benelli, είπε για το γεγονός: «Με ευχαρίστηση και τιμή μας, επιβεβαιώνουμε την παρουσία της Benelli στην EICMA 2021, για να έχουμε μια ακόμα φορά την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα νέα μας μοντέλα σε μια από τις πιο σημαντικές σκηνές του κόσμου στον δίκυκλο κόσμο. Η EICMA ήταν πάντα το μέρος όπου όλοι οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών, οι άνθρωποι του χώρου και το κοινό συναντιούνται για να μοιραστούν το τεράστιο πάθος για τους δύο τροχούς. Συνυπολογίζοντας την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ελπίζουμε πραγματικά να επιστρέψουμε σύντομα με την εμπλοκή από όλους τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας σε ζωντανές εμπειρίες, να τους δώσουμε την δυνατότητα να αγγίξουν όλα τα Benelli του 2021 από πρώτο χέρι».
 
Θα μπορούσε η κίνηση της Honda να δηλώσει τις προθέσεις της για συμμετοχή στην EICMA 2021, να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης για περαιτέρω επιβεβαιώσεις από άλλες εταιρείες και πίεση για την διεξαγωγή της έκθεσης; Περιμένουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες…