Bazaar Papastavrou: Η απόλυτη εμπειρία Dainese

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που αφορούν την κορυφαία του είδους Dainese σε περιμένουν στο ανακαινισμένο κατάστημα – κόσμημα Bazaar Papastavrou.

Η Ιταλική Dainese δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς το όνομά της είναι συνώνυμο με είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη που πρωταγωνιστούν στους δρόμους και τις πίστες, έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στους αγώνες και τις καρδιές των μοτοσυκλετιστών. Αυτό βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς πρόκειται για προϊόντα κατασκευασμένα από τις καλύτερες πρώτες ύλες που ενσωματώνουν τελευταίες τεχνολογίες με στόχο την άνεση, την εντυπωσιακή εμφάνιση και φυσικά την απόλυτη προστασία. Αν θέλεις κι εσύ να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου και να γίνεις ένας από τους εκατομμύρια ευχαριστημένους πελάτες της Dainese, δεν έχεις παρά να επισκεφθεί το ανακαινισμένο κατάστημα – κόσμημα της  Bazaar Papastavrou στην Πέτρου Ράλλη 1.

Το κατάστημα λειτουργεί ως επίσημο σημείο της Dainese που σημαίνει ότι εκτός από όλη τη γκάμα προϊόντων της Ιταλικής εταιρείας προσφέρει και όλες τις after sales υπηρεσίες υποστήριξης των προϊόντων αυτών. Αυτό σημαίνει ότι στο Bazaar Papastavrou θα βρεις άμεσα διαθέσιμα σε όλα τα χρώματα και μεγέθη τα τελευταία προϊόντα της Dainese όπως μπουφάν, παντελόνια, γάντια, μπότες, δερμάτινες φόρμες και φυσικά όλα τα εφοδιασμένα με αερόσακο D-air είδη που έχουν φέρει την επανάσταση στον τομέα της ασφάλειας.

Το κατάστημα Bazaar Papastavrou προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία Dainese, καθώς η σχέση με τον πελάτη δεν σταματά μετά την πώληση χάρη στις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρονται. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει ξεχωριστό τμήμα που αναλαμβάνει επισκευές μετά από πτώση ή χρήση με τους εξειδικευμένους τεχνικούς να επαναφέρουν το ρούχο στην αρχική του μορφή σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές. Το τμήμα καθαρισμού μπορεί να αναλάβει τον πλήρη καθαρισμό του εξοπλισμού σου (κράνος, μπουφάν, παντελόνι) χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό και καθαριστικά προϊόντα που απομακρύνουν μύκητες και μικρόβια. Επίσης, το τμήμα Quick Service αναλαμβάνει δωρεάν την τοποθέτηση όλων των αξεσουάρ ή ανταλλακτικών που έχεις προμηθευτεί από το κατάστημα και φυσικά την αντικατάσταση του αερόσακου στα είδη D-air όπως το Smart Jacket. Τέλος, υπάρχει ξεχωριστός υπάλληλος που ασχολείται αποκλειστικά με οτιδήποτε αφορά τις εγγυήσεις και τις επιστροφές προϊόντων Dainese και AGV.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πέτρου Ράλλη 1, Ταύρος

Τηλ.: 210 3412404

Email: bazaar@papastavroushops.gr

www.papastavroushops.gr