Στην κορυφή της παγκόσμιας μοτοβιομηχανίας η Bajaj.

Bajaj: Η μάρκα με την μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως

Ξεπέρασε τους πάντες η Bajaj με μια κολοσσιαία απόδοση που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία, θέτοντας ένα νέο status quo στην παγκόσμια μοτοβιομηχανία. Δείτε τι πέτυχε η ινδική μάρκα.

Οι καιροί αλλάζουν όλο και πιο δραστικά στο σκηνικό των βιομηχανιών μοτοσυκλέτας, όπως όλα δείχνουν. Οι βιομηχανίες της Ασίας κατακτούν τον κόσμο της παραγωγής μοτοσυκλετών και μόλις πριν λίγο, ανακοινώθηκε ότι η ινδική Bajaj κατέκτησε την κορυφαία θέση παγκοσμίως, μεταξύ των κατασκευαστών μοτοσυκλετών με την μεγαλύτερη αξία.
 
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα διεθνή ρεπορτάζ, η Bajaj κατάφερε να σημειώσει κεφάλαια που ξεπέρασαν τα 13,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ είναι η πρώτη μάρκα μοτοσυκλέτας που το καταφέρνει αυτό στην ιστορία.
 
Είναι γνωστό ότι η Bajaj είναι μια μάρκα-κολοσσός στην Ινδία, ενώ τα τελευταία έτη έχει εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες με πολλές μάρκες, στο επίπεδο της κατασκευής. Ο Rajiv Bajaj, διευθυντής της Bajaj, δήλωσε συγκεκριμένα για το θέμα: «Η αυστηρή συγκέντρωση της εταιρείας στις μοτοσυκλέτες και η αφοσίωση της στις στρατηγικές διαφοροποίησης, όπως και η εξάσκηση TPM σε συνδυασμό με τις παγκόσμιες φιλοδοξίες, έκαναν σήμερα την Bajaj την μάρκα δικύκλων με την μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως».