Στο δεξί ντουλαπάκι θα βρείτε θύρα USB για να συνδεθείτε με το MP3 Player αλλά και για την φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών, ενώ στο δεξί μέρος του φέρινγκ υπάρχει υποδοχή 12V.

Από το αριστερό μέρος ρυθμίζεις το Cruise control, τη ζελατίνα, το ράδιο MP3 και μπορείς να πλοηγηθείς στο μενού επιλογών. Από δεξιά βρίσκονται οι διακόπτες για τα Riding modes και τα θερμαινόμενα γκριπ.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής – Μοναδική αίσθηση

Οπτικά το RT δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η επιβλητική σιλουέτα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, καθώς ο σχεδιασμός έχει γίνει με γνώμονα τον τουριστικό χαρακτήρα του μοντέλου. Η μεγαλεπήβολη μούρη που καταφέρνει και  κερδίζει τον οδηγικό σεβασμό των τετράτροχων οδηγών και όχι μόνο, αποτελείται από δύο στρογγυλά φωτιστικά σώματα με ένα οριζόντιο κάτοπτρο στη μέση. Καθρέπτες, κεραία, ζελατίνα και φλας είναι όλα ενσωματωμένα στην μπροστινή μάσκα και δημιουργούν μια ενιαία εικόνα που δένει αρμονικά. Το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και στο πλαϊνό μέρος με τον μεγάλο Boxer να πλαισιώνει επάξια τη στιβαρή κατασκευή. Τα μεγάλα φέρινγκ αγκαλιάζουν τη μάσκα και προσδίδουν περισσότερους πόντους στην φουσκωμένη όψη του RT. Η μεγάλη ουρά εκτός από τις ευμεγέθεις χειρολαβές, φέρει το οπίσθιο LED φανάρι που είναι όλα σε ένα. Δηλαδή εκτός από το στοπ, έχει και ενσωματωμένα φλας. Ποιοτικά, το RT βάζει τις δικές του κόκκινες γραμμές. Οτιδήποτε λιγότερο από εξαιρετικό και ανθεκτικό δεν ανήκει στον εξοπλισμό του. Τέλεια συναρμογή και άψογη βαφή σε πλαστικά κ μη κομμάτια. Φινίρισμα και αίσθηση πολυτέλειας  ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για μια πραγματικά ποιοτική και στιβαρή κατασκευή, που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό αναβάτη.