net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο μοντέλο. Παρατηρήστε την ιδιαίτερη σχεδιαστική γραμμή, που ξεκινά από την μέση της μοτοσυκλέτας προς τα πίσω.

Στο μπροστά τμήμα δεν θα γίνουν αλλαγές.

BMW K1600GT bagger style

Φωτογραφίες που δημοσίευσε η Motorcycle News δείχνουν μια νέα παραλλαγή του μεγάλου εξακύλινδρου τουριστικού της BMW, χαμηλότερου στην ουρά και με ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση.

 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού Motorcycle News, η BMW ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται στο εξακύλινδρο τουριστικό Κ1600GT αλλά με ιδιαίτερες και εμφανείς διαφορές στο πίσω τμήμα του, το οποίο ακολουθεί την στυλιστική γραμμή των Baggers. 

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, η νέα μοτοσυκλέτα θα είναι όμοια στο εμπρός της τμήμα, ωστόσο θα διαφέρει αρκετά πίσω, φέροντας μια χαμηλότερη σέλα τόσο για τον επιβάτη, όσο και για τον συνεπιβάτη, ενώ και οι βαλίτσες ακολουθούν αυτή την σχεδιαστική γραμμή. Εντύπωση προκαλεί και η μάλλον… κτηνώδης εξάτμιση! 

Σε άλλες εμφανισιακές αλλαγές βλέπουμε μια διαφορετική καρίνα, νέους καθρέπτες αλλά και ζελατίνα. Μηχανικά, δεν θα αλλάξει τίποτα για το μοντέλο και το νέο K1600GT Bagger θα κινείται από τον εξακύλινδρο κινητήρα με απόδοση 160 ίππων. Μια προσθήκη την οποία ίσως δούμε αποτελεί το σύστημα Gear Shift Assist Pro, το οποίο θα επιτρέπει αλλαγές ταχυτήτων χωρίς χρήση του συμπλέκτη, παρά μόνο του λεβιέ. 

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες! Το μοντέλο πιθανολογείται να παρουσιαστεί, ως μοντέλο για το 2017, προς το τέλος της χρονιάς. 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ