Αυτή η όμορφη αναβάτρια ήταν τελικά... άντρας!

17.000 ακόλουθους κατάφερε να μαζέψει 50χρονος Ιάπωνας στα social media, μεταμορφωμένος κυριολεκτικά σε γυναίκα που λατρεύει τις μοτοσυκλέτες! Δείτε αυτή την απίστευτη ιστορία…

Μερικά πράγματα λέγονταν παλιότερα για αστείο, όμως στον προβληματικό κόσμο των social media, πλέον τίποτα δεν είναι αδύνατον. Πάρτε για παράδειγμα, την περίπτωση του 50χρονου Ιάπωνα Zonguu, ο οποίος έφτασε σε ακραία πράγματα, προκειμένου να κάνει επιτυχία στα κοινωνικά δίκτυα.
 
Όπως ανακαλύφθηκε πριν λίγες ώρες και κυκλοφόρησε διεθνώς, ο Zonguu διατηρούσε προφίλ στο Twitter με το όνομα «asuzagukayuki», στο οποίο εμφανιζόταν ως μια νεαρή και όμορφη μοτοσυκλετίστρια με το ανάλογο περιεχόμενο. Συνεχίζοντας να ανεβάζει υλικό, ο Zonguu τελικά κατάφερε να μαζέψει περίπου 17.000 ακόλουθους! Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Zonguu, χρησιμοποιούσε φίλτρα και λογισμικό επεξεργασίας των φωτογραφιών, ώστε να μεταμορφώσει τον εαυτό του σε γυναίκα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι… τα μαλλιά, είναι δικά του, πάντως.
 
Η πρώτη ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην ιστορία, ήταν ένα post της 11ης Φεβρουαρίου, στο οποίο το ανδρικό πρόσωπο του Zonguu φάνηκε στους καθρέπτες της μοτοσυκλέτας, την οποία τραβούσε φωτογραφία από πίσω. Σε άλλες εικόνες, πολλοί πρόσεξαν ότι τα χέρια του 50χρονου προφανώς δεν ταίριαζαν, σε μέγεθος και τριχοφυία, με αυτά μιας νεαρής κοπέλας… Το θέμα έλαβε τόσο μεγάλη έκταση, που τηλεοπτικό πρόγραμμα της Ιαπωνίας ερεύνησε το θέμα για να φτάσει τελικά στην μεγάλη αποκάλυψη!
 
Όπως δήλωσε ο Zonguu, πίστευε ότι κανένας δεν θα ασχοληθεί με έναν «μοτοσυκλετιστή θείο» στο Twitter, λαμβάνοντας τελικά την θηλυκή του ηλεκτρονική ταυτότητα. Σαν ιδέα, αδιαμφισβήτητα πέτυχε. Ωστόσο λέει πολλά για την κατάσταση των social media, τόσο για τους ανθρώπους που υποδύονται κάτι που ξεκάθαρα δεν είναι, όσο και για την συνεχόμενη «αντικειμενοποίηση» των γυναικών στον χώρο της μοτοσυκλέτας (και όχι μόνο).