Auvray: Τα αντικλεπτικά που έχουν 10 χρόνια εγγύηση

Η Auvray εμπιστεύεται τα προϊόντα της και τα συνοδεύει με 10 χρόνια εγγύηση. Εσύ θα επιλέξεις κάποια κατώτερη κλειδαριά;

Είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποιον φίλο ή συγγενή του οποίου η μοτοσυκλέτα έχει κλαπεί, ενώ δεν αποκλείεται και εσύ ο ίδιος να έχεις πέσει θύμα κλοπής. Ανεξάρτητα από την αξία του δικύκλου πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία που κανείς μοτοσυκλετιστής δεν πρέπει να βιώσει. Ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψεις την περιουσία σου είναι με μια υψηλής ποιότητας κλειδαριά ασφαλείας. Για περισσότερα από 35 χρόνια η Γαλλική Auvray κατασκευάζει αντικλεπτικές κλειδαριές που έχουν λάβει την ανώτερη επίσημη πιστοποίηση SRA και ART από εξειδικευμένο οργανισμό ελέγχου. Τα προϊόντα της περνούν από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και test που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητά τους απέναντι σε κακόβουλες ενέργειες και στη συνέχεια λαμβάνουν την ανάλογη βαθμονόμηση ασφαλείας της Auvray.



Η γκάμα της Auvray περιλαμβάνει κλειδαριές δισκοφρένου με συναγερμό ή χωρίς, πέταλα σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και διαστάσεων, αλυσίδες, κουλούρες κιτ αλυσίδας – κλειδαριάς και άλλες κλειδαριές ειδικού τύπου. Οι κλειδαριές με πιστοποίηση SRA συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύηση που καλύπτει οποιαδήποτε δυσλειτουργία που προέρχεται από ελαττωματικό υλικό ή ανθρώπινο λάθος κατά τη διαδικασία παραγωγής. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο το μόνο που έχει να κάνει ο καταναλωτής είναι να επιστρέψει το ελαττωματικό προϊόν στον dealer από όπου το προμηθεύτηκε για να το αντικαταστήσει εντελώς δωρεάν. Η 10ετής εγγύηση καλύπτει το σώμα και τα όλα τα μεταλλικά μέρη της κλειδαριάς και όχι το ηλεκτρονικό σύστημα σε περίπτωση κλειδαριάς με συναγερμό.



Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Michelin επέλεξε την Auvray προκειμένου να κατασκευάσει και να λανσάρει μια σειρά προϊόντων αντικλεπτικών κλειδαριών οι οποίες θα έχουν το δικό της λογότυπο και επένδυση από ελαστικό του γαλλικού κολοσσού. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει πέταλα σε διάφορα μεγέθη, κλειδαριές δισκοφρένου με ή χωρίς συναγερμό και ένα σετ αλυσίδας με λουκέτο. Όλα βαθμολογούνται με 9/10 ή 10/10 στο σύστημα εσωτερικής βαθμονόμησης ασφαλείας της Auvray, έχουν πιστοποίηση SRA και φυσικά συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύηση.   

Δες εδώ όλα τα προϊόντα της Auvray και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου.   

Στη χώρα μας εισάγονται και διανέμονται αποκλειστικά από τη ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ.

Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 26, Καλλιθέα
Τηλ: 210 4221060
motopegasus.com
kabuto-helmets.gr