• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αστυνομία: Ζητά πληροφορίες για τροχαίο

 

Την βοήθεια οποιουδήποτε μπορεί να γνωρίζει κάτι, σχετικά με τροχαίο ατύχημα δικυκλιστή και τον τραυματισμό του την Τετάρτη, ζητά η ΕΛ.ΑΣ. Δείτε περισσότερα.

Η Ελληνική Αστυνομία κοινοποίησε, με δελτίο τύπου της, την ανάγκη εύρεσης πληροφοριών από αυτόπτες μάρτυρες σχετικά με τροχαίο συμβάν των προηγούμενων ημερών. Επρόκειτο για ατύχημα που συνέβη στην οδό Ανδρέα Μιαούλη, στο ύψος του αριθμού 57, στην Δραπετσώνα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αναβάτη μοτοσυκλέτας.

Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί σε άμεση επικοινωνία μαζί της, οποιονδήποτε μπορεί να έχει κάποια πληροφορία για το γεγονός  που μπορεί να βοηθήσει στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το ανάλογο δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Την Τετάρτη 11-09-2019 και περί ώρα 14.25, στην οδό Ανδρέα Μιαούλη στο ύψος του ο.α. 57 , στην περιοχή της Δραπετσώνας, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσυκλέτας .
Επειδή ερευνάται η τυχόν εμπλοκή έτερου δικύκλου, αγνώστων λοιπών στοιχείων, το οποίο εγκατέλειψε τον τόπο του ως άνω τροχαίου ατυχήματος, παρακαλείται όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το εν λόγω ατύχημα, να επικοινωνήσει με το Α Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς στα τηλέφωνα 210-4139264, 210-4139270 και 210-4177700.»

 

 

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ