Arai RX-7V EVO Isle of Man TT Limited Edition
Arai RX-7V EVO Isle of Man TT Limited Edition
  • Arai RX-7V EVO Isle of Man TT Limited Edition
  • Arai RX-7V EVO Isle of Man TT Limited Edition

Arai RX-7V EVO Isle of Man TT Limited Edition

Η Arai γιορτάζει την επιστροφή του Isle of Man TT με μια περιορισμένη έκδοση του κορυφαίου RX-7V EVO.

Μετά από 2 χρόνια απουσίας ο θρυλικός αγώνας του Isle of Man επιστρέφει και θα διεξαχθεί από τις 29 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου. Ο εντυπωσιακός αγώνας διεξάγεται σε 60 χιλιόμετρα δημόσιου δρόμου προσελκύοντας αγωνιζόμενους και θεατές από όλο τον κόσμο. Πρόκειται μάλιστα για έναν αγώνα με τον οποίο η Arai έχει συνδέσει άμεσα το όνομά της με πολλούς αναβάτες να χρησιμοποιούν κράνη της για άνεση και ασφάλεια στις υψηλές ταχύτητες του αγώνα, ενώ τους υποστηρίζει παρέχοντας επί τόπου ανταλλακτικά και service.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Εδώ και 15 χρόνια, η Arai αποδεικνύει στην πράξη την αφοσίωσή της στο Isle of Man TT παρουσιάζοντας κάθε χρόνο μια περιορισμένη, συλλεκτική έκδοση του RX-7V σχεδιασμένο από τη Drudi Performance, το οποίο και γίνεται ανάρπαστο. Για τη φετινή χρονιά επιλέχθηκε η ναυαρχίδα RX-7V EVO του 2022, το οποίο πληροί τις νέες, αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας ECE R22-06. Τα στοιχεία που κάνουν τη συγκεκριμένη έκδοση να ξεχωρίζει είναι το χαρακτηριστικό μαύρο – κόκκινο – λευκό βάψιμο, το Triskelion (τρία πόδια), το λογότυπο “TT” στο πάνω μέρος και το μοτίβο που θυμίζει καρό σημαία.

Ο Ingmar Stroeven, Managing Director της Arai Helmet (Europe), δήλωσε σχετικά: “Μας έλειψε πολύ το TT και μετά από δυο χρόνια αναμονής είμαστε πολύ χαρούμενοι που σχεδιάζουμε να επιστρέψουμε. Ο αγώνας σημαίνει τόσα πολλά για την Arai και ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για αγωνιζόμενους και θεατές και αυτό καθιστά το 2022 IoM TT Limited Edition RX-7V EVO, ως ένα highlight της χρονιάς. Η Drudi Performance δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ και φέτος κατάφερε να συνδυάσει το κλασικό με το μοντέρνο και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.”