• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Το Aprilia SR GT 125

Το Aprilia SR GT 125

Aprilia SR GT 125: Τώρα σε νέα πιο προσιτή τιμή

Το νέο Aprilia SR GT 125, που γνωρίσαμε στην αρχή της χρονιάς, τώρα είναι πιο προσιτό με την νέα τιμή προσφοράς της εταιρείας.

Η νέα τιμή του Aprilia SR GT 125

Τώρα, το Aprilia SR GT 125 γίνεται ακόμα πιο προσιτό, αφού μπορείτε να το αποκτήσετε σε τιμές προσφοράς από 3.680 ευρώ.
Ανακαλύψτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το «urban adventure» scooter της Aprilia

Το νέο Aprilia SR GT 125, είναι μία ολοκαίνουρια πρόταση στην κατηγορία των μικρών σκούτερ GT: είναι το πρώτο «urban adventure» σκούτερ της Aprilia. Σχεδιάστηκε για να κάνει διασκεδαστική κάθε μετακίνηση, εντός αλλά και εκτός πόλης, χάρη στον εξοπλισμό που αντλεί έμπνευση από τον κόσμο του enduro και κάνει το σκούτερ ιδανικό για όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Η ενεργή θέση οδήγησης του Aprilia SR GT και το φαρδύ, γυμνό τιμόνι μοτοσυκλέτας προσφέρουν απόλυτο έλεγχο, ενώ η αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος διασφαλίζουν ότι θα ξεπεραστεί εύκολα κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στους δρόμους της πόλης. Επιπλέον, τα ελαστικά, με τη φαρδιά διατομή τους και η σχεδίαση του πέλματος για κάθε έδαφος, επιτρέπουν στον αναβάτη να απολαμβάνει την οδήγηση σε οποιοδήποτε οδόστρωμα, από την άσφαλτο μέχρι και τους πλακόστρωτους δρόμους.
 

Κινητήρας i-get και πλούσιος εξοπλισμός

Όλα αυτά συνδυάζονται με την ασύγκριτη σπορ σχεδίαση της Aprilia, τον σύγχρονο και τον ισχυρότερο της κατηγορίας κινητήρα i-get 125 με σύστημα Start & Stop, για κορυφαία απόδοση και τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό που περιλαμβάνει φωτισμό full LED, πίνακα οργάνων LCD και συνδεσιμότητα μέσω της πλατφόρμας APRILIA MIA (αξεσουάρ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

APRILIA