Αποζημίωση 1,6 εκ. για δυστύχημα λόγω λακούβας

Δικαιώθηκε μετά από 8 χρόνια η οικογένεια ενός μοτοσυκλετιστή που έχασε την ζωή του, πέφτοντας σε λακούβα. Δείτε περισσότερα.

Μια δικαίωση –όσο μπορείς φυσικά, να ισχυριστείς κάτι τέτοιο, όταν μιλάμε για απώλεια ζωής- ήρθε για την οικογένεια του Fabio Bonaccorso, ενός Ιταλού αναβάτη που έχασε την ζωή του στις 10 Απριλίου του 2010. Τα Ιταλικά δικαστήρια επιδίκασαν αποζημίωση 1.600.000 ευρώ στην οικογένεια του άτυχου αναβάτη, μετά από μια πολύ μακροχρόνια δικαστική μάχη.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Bonaccorso, ο οποίος οδηγούσε μια σπορ μοτοσυκλέτα, έπεσε σε μια λακούβα σε δρόμο της περιοχής Ogliastri της πόλης Messina, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο όχημα. Το δικαστήριο αποφάνθηκε «μια ξεκάθαρη σχέση αιτία και αποτελέσματος» αποφασίζοντας την μεγάλη αποζημίωση προς την οικογένεια του αναβάτη.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Antonio Roberti, επεσήμανε ότι από αυτή την υπόθεση είναι «η τραγική κατάσταση στην πόλη της Messina, η οποία ίσως αδυνατεί να πληρώσει αυτή την στιγμή την αποζημίωση που εκδικάστηκε».