Απόσυρε τη μοτοσυκλέτα σου χωρίς επιβάρυνση

Δες τώρα πώς θα αποσύρεις την παλιά σου μοτοσυκλέτα χωρίς να πληρώσεις ούτε ένα ευρώ.

Η Moto Crash είναι η πρώτη εταιρεία στην Αττική με κύριο αντικείμενο της την απόσυρση τρακαρισμένων μοτοσυκλετών αλλά και χαλασμένων μοτοσυκλετών ασύμφορων επισκευής. Αναλαμβάνει την απόσυρση και την ανακύκλωση της μοτοσυκλέτας σας χωρίς μεσάζοντες και χρηματικές συναλλαγές, ενώ για την άμεση εξυπηρέτησή σας παρέχει δωρεάν μεταφορά του δικύκλου από τον χώρο σας στις εγκαταστάσεις της. 

Αν δεν μπορείτε να πουλήσετε την παλιά σας μοτοσυκλέτα ή αν αυτή δεν είναι πλέον σε κατάσταση να λειτουργεί με ασφάλεια, η πιο καλή λύση είναι η απόσυρση και η ανακύκλωση. Η Moto Crash κάνει εύκολη και γρήγορη την διαδικασία απαλλάσσοντάς σας από το «βάρος» ενός άχρηστου δικύκλου χωρίς κανένα κόστος.

Η Moto Crash αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της απόσυρσης και οριστικής διαγραφής της χωρίς καμία χρέωση. Αξιοποιώντας τις υπηρεσίες της εταιρείας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα κερδίσετε περισσότερα. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρώτη προτεραιότητα της Moto Crash και οι συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρείες το αποδεικνύουν.

Με ένα κλικ στο www.motocrash.gr  θα βρείτε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να αποσύρετε τη μοτοσυκλέτας σας.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Ωράριο λειτουργείας :
Δευτέρα - Παρασκευή από 10:00 -18:00
Σάββατο από 10:00 -14:00
Τηλέφωνο: (+30) 2110130826
Email: info@motocrash.gr