Εκτός από όμορφη, η σέλα είναι ευρύχωρη και αποδείχτηκε άνετη σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Πρώτη φορά σε Moto Guzzi συναντάμε TFT οθόνη, η οποία είναι ευανάγνωστη παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μέσα από εύχρηστο και γρήγορο μενού. Μέσω της εφαρμογής Moto Guzzi MIA μπορείς να συνδέσεις το smartphone και να διαχειριστείς κλήσεις, μουσική αλλά και να βλέπεις απευθείας στην οθόνη τις οδηγίες πλοήγησης του GPS.

Aνεση – Εργονομία

Μια μοτοσυκλέτα με τουριστικές διαθέσεις όπως η V85TT οφείλει να παρέχει την απαιτούμενη άνεση σε οδηγό και συνεπιβάτη, κάτι που φυσικά γνώριζαν καλά οι τεχνικοί της εταιρίας. Για αυτό τον λόγο στην σχεδίαση της χρησιμοποιήθηκε ειδικό λογισμικό που προσομοιώνει μεγάλο εύρος αναστημάτων, με αποτέλεσμα σύμφωνα με την εταιρία να αισθάνονται άνετα αναβάτες με ύψος από 1,63 μέχρι 1,90. Η σέλα διαθέτει το απαραίτητο  αφρώδες και βρίσκεται στα 830χιλ από το έδαφος επιτρέποντας και στα δύο πόδια να πατήσουν  κάτω χάρη στη στενή σιλουέτα, με το σώμα να τοποθετείται ¨μέσα¨ στη μοτοσυκλέτα. Το τιμόνι είναι φαρδύ και τα μαρσπιέ βρίσκονται αρκετά χαμηλά χωρίς να δημιουργούν παράλογες γωνίες που κουράζουν, ενώ στο επάνω μέρος η μικρή φιμέ ζελατίνα έχει μελετηθεί σε αεροδυναμική σήραγγα ώστε να παρέχει την απαραίτητη προστασία από τον αέρα (τηρουμένων των αναλογιών). Φυσικά όταν ανεβείς στη σέλα της V85TT δεν θα τραβήξει την προσοχή σου η ζελατίνα, αλλά ο πίνακας οργάνων που βρίσκεται από κάτω της. 

Για πρώτη φορά σε Moto Guzzi συναντάμε έγχρωμη TFT οθόνη αντίστοιχη των μοτοσυκλετών της Aprilia, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μέσα από ένα πολύ εύχρηστο μενού. Η περιήγηση πραγματοποιείται από ποιοτικούς διακόπτες στο τιμόνι μέσω των οποίων επιλέγεις και το επιθυμητό riding mode (λεπτομέρειες θα αναφέρουμε παρακάτω) ή ενεργοποιείς το cruise control. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα για σύνδεση με smartphone, καθώς μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής μπορείς να έχεις πρόσβαση σε κλήσεις, μουσική και GPS με τις οδηγίες να εμφανίζονται στην οθόνη της μοτοσυκλέτας για εύκολη και ασφαλή πλοήγηση, ενώ ακριβώς δίπλα της υπάρχει θύρα USB για φόρτιση.  

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ