Σε ισχύ τίθεται το ηλεκτρονικό σύστημα εκτύπωσης τελών κυκλοφορίας.

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας του 2019

Αναρτήθηκε από την ΑΑΔΕ η εφαρμογή των τελών κυκλοφορίας για το 2019. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το πόσο θα πληρώσετε.

Κατ αρχάς να υπενθυμίσουμε πως τα τέλη κυκλοφορίας θα παραμείνουν ίδια με τα περσινά (Δείτε τους αναλυτικούς πίνακες με τα Τέλη Κυκλοφορίας) καθώς η Κυβέρνηση δεν κατάφερε να προβεί σε μειώσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας θα είναι έως τις 31 Δεκεμβρίου, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να δοθεί παράταση, κάτι που κοντεύει να καθιερωθεί ως έθιμο τις τελευταίες δεκαετίες.

Πως θα τα εκτυπώσετε
Για να βρείτε τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματος σας στο TaxisNET θα πρέπει να μπείτε στο αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και να πατήσετε το πλήκτρο «Είσοδος». Από εκεί και ύστερα εισάγετε τα στοιχεία που σας ζητούνται στα αντίστοιχα πεδία και πατάτε «Αναζήτηση». Αφού γίνει επιτυχής αναζήτηση πατώντας την «Εκτύπωση» θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με το απόκομμα των τελών κυκλφορίας το οποίο και θα χρειαστεί να εκτυπώσετε. Το συγκεκριμένο χαρτί θα πρέπει να έχετε μαζί σας για την πληρωμή.

Τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να πληρωθούν με τους εξής τρόπους:
  • Σε κατάστημα τραπέζης, έχοντας μαζί σας απαραίτητα το ειδοποιητήριο εκτυπωμένο.
  • Μέσω υπηρεσιών e-banking, phone banking κ.λπ. των τραπεζών. (σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να το έχετε εκτυπώσει)
  • Μέσω πιστωτικών καρτών κάνοντας χρήση προγραμμάτων έως και 12 άτοκων δόσεων.