net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανάκληση για 64 μοτοσυκλέτες Honda CBR 300R.

Ανάκληση Honda CBR 300R

Σε ανάκληση του CBR 300R προχωρεί η Honda, για αντιμετώπιση προβλήματος στο ρουλεμάν κομβίου στροφάλου.

 
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσυκλετών HONDA στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας,
εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσυκλετών μάρκας Honda, μοντέλο CBR300RA (Κωδικός Μοντέλου: NC51, Έτος Μοντέλου: 2015 & 2016).

Η ανάκληση αφορά 64 δίκυκλα, με ημερομηνία κατασκευής από 23η Μαίου 2014 έως 2η Απριλίου 2016. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, σε ορισμένες μοτοσυκλέτες λόγω της κατασκευής της οπής λίπανσης του κομβίου του στροφάλου, ενδέχεται να διαβρωθεί η επίστρωση της βάσης του ρουλεμάν λόγω του υδρόθειου που παράγεται από το θείο που υπάρχει στο λάδι του κινητήρα. Με την πάροδο του χρόνου αυτό μπορεί να προκαλέσει σβήσιμο και αδυναμία επανεκκίνησης του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για να γίνει αντικατάσταση του προβληματικού ανταλλακτικού με νέο βελτιωμένο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483624 και 797 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ