O 31χρονος αναβάτης-θύμα της υπόθεσης Marc Toone

Αναβάτης έχασε το μάτι του γιατί του πέταξαν αυγό

Μια απίστευτη και εξοργιστική ιστορία, στην οποία ένας 31χρονος μοτοσυκλετιστής δεν θα ξαναδεί από το δεξί του μάτι μετά από αυγό που πέταξε ασυνείδητος επιβάτης αυτοκινήτου. Δείτε τι έγινε.

Πρόκειται για μια είδηση που προκαλεί οργή και έρχεται από το Wigston της Μεγάλης Βρετανίας. Θύμα ο 31χρονος μοτοσυκλετιστής Marc Toone, ο οποίος δέχθηκε στο πρόσωπο του ένα… αυγό, το οποίο πέταξε από διερχόμενο αυτοκίνητο κάποιος από τους επιβαίνοντες. Αποτέλεσμα, ο Toone να το δεχθεί στο πρόσωπο και να καταστραφεί το δεξί του μάτι, από το οποίο πλέον δεν βλέπει…

Όπως αναφέρει ο Toone, οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του όταν ένα όχημα στην αντίθετη κατεύθυνση τον τύφλωσε με τη μεγάλη σκάλα στα φώτα, ωθώντας τον στο να σηκώσει την ζελατίνα του κράνους. Όταν το αυτοκίνητο πέρασε δίπλα του, κάποιος του πέταξε το αυγό το οποίο τον χτύπησε σφοδρότατα. Ο Toone κατάφερε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου και να καλέσει σε βοήθεια, ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο στο οποίο όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν τον δεξί οφθαλμό του.

Η αστυνομία προέβη σε σύλληψη και ανάκριση ενός υπόπτου 17 ετών για την επίθεση, ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος υπό επιτήρηση. Ο Toone δήλωσε για το συμβάν: «Το γεγονός ότι έχασα την όραση μου από το ένα μάτι είναι τρομακτικό, και όλο αυτό γιατί κάποιος αποφάσισε να κάνει κάτι παιδιάστικο με ένα αυτοκίνητο. Είναι ηλίθιο. Την επόμενη φορά που θα το κάνουν μπορεί το θύμα να τρακάρει και να μην σηκωθεί ποτέ ξανά.»