• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στελέχη της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. και του επίσημου δικτύου συνεργατών βρέθηκαν στο ετήσιο συνέδριο.

Αλλαγή πορείας για την TEOMOTO A.E.

 

Το ετήσιο συνέδριο του επίσημου δικτύου της TEOMOTO A.E. πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σηματοδοτώντας τη νέα πορεία που θα ακολουθήσει η εταιρεία στην ελληνική αγορά.

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των μοτοσυκλετών Kawasaki και Peugeot, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 το ετήσιο συνέδριο του Επίσημου Δικτύου της. Ένα συνέδριο με ιδιαίτερη σημασία, αφού σηματοδοτεί τη χάραξη της νέας της πορείας στην ελληνική αγορά. Κατά την έναρξη του συνεδρίου, έγινε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία της εταιρίας και αναδείχθηκε η σημασία της ενίσχυσης της σχέσης εμπιστοσύνης με το Δίκτυο, με στόχο την ενδυνάμωση των μαρκών στην ελληνική αγορά.

Παρουσιάστηκε η νέα οργανωτική δομή και η νέα στρατηγική της εταιρίας, με σκοπό την επανατοποθέτηση των μαρκών στην ελληνική αγορά και την ενίσχυση της εικόνας τους. Η εταιρία στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασε τα νέα της μοντέλα Kawasaki Versys 1000, 650 & 300X, W800 & Z400, Peugeot Metropolis 400 και Brixton BX 125 Classic & Scrambler που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν το 2019. Με επίκεντρο την πελατοκεντρική προσέγγιση και όπλα τις κορυφαίες μάρκες Kawasaki και Peugeot, προτεραιότητα της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών τόσο κατά την πώληση όσο και στο aftersales.

ΤΕΟΜΟΤΟΑ.Ε.
Λ. Κηφισού 29, 122 42 Αιγάλεω
Τηλ:210 3418241
www.kawasaki.gr

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ