Αναβολή λόγω πανδημίας, και για την σημαντικότερη έκθεση μοτοσυκλέτας του κόσμου.

Ακυρώθηκε και επίσημα η EICMA 2020

Η μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας του κόσμου υπέκυψε στον κορωνοϊό: έκτακτη είδηση που ανακοινώθηκε πριν λίγο. Δείτε περισσότερα.

Τελικά, η πανδημία του κορωνοϊού και τα σημάδια ότι ακόμη δεν υποχωρεί, πήραν «παραμάζωμα» και την EICMA. Το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό σαλόνι του κόσμου, ακυρώνεται και επίσημα για φέτος, ανανεώνοντας το ραντεβού μας μαζί του για τον Νοέμβριο του 2021.
 
Η έκθεση, που είχε προγραμματιστεί για τις 3 με 8 Νοεμβρίου, αναβάλλεται οριστικά για φέτος και… πάμε για του χρόνου. Ο χορός των φημών για αναβολή της EICMA ξεκίνησε, την στιγμή που BMW και KTM ανακοίνωναν ότι δεν θα συμμετάσχουν στις δύο εκθέσεις που περιμέναμε για φέτος, Intermot και EICMA. Αργότερα, ακολούθησε η επίσημη ακύρωση της Intermot και, όπως φάνηκε, τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
 
Η φετινή EICMA θα αποτελούσε την 78η διεξαγωγή του θεσμού, με μια ιστορία που πηγαίνει πίσω στο 1914. Από το 2005, η έκθεση διεξάγεται με συνέπεια κάθε χρόνο, μέχρι φυσικά φέτος, που ο Covid-19 ανάγκασε τους διοργανωτές της στην απόφαση αυτή. See you next year…