Νέο πρόβλημα κλοπών προέκυψε στην πολύπαθη Αγγλία...

Αγγλία: Κλέβουν τις TFT οθόνες από μοτοσυκλέτες

Ένα νέο και πολύ ανησυχητικό φαινόμενο εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό στην Αγγλία, με τους «ελαφροχέρηδες» να στοχεύουν στις TFT οθόνες των premium μοτοσυκλετών. Δείτε περισσότερα…

Ένα σοκαριστικό ρεπορτάζ από το βρετανικό μέσο Motorcycle News κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και κάποιες ώρες, περιγράφοντας δυστυχώς άλλο ένα φαινόμενο κλοπών στην χώρα: Οι κακοποιοί κλέβουν τις οθόνες TFT που πλέον βρίσκονται σε πολλές μοτοσυκλέτες. Μάλιστα, όπως συγκεκριμένα λέει το ρεπορτάζ, το φαινόμενο είναι σύνηθες σε premium μοτοσυκλέτες και σε μοντέλα στα οποία η οθόνη είναι εξωτερικά τοποθετημένη.
 
Το φαινόμενο έχει προκαλέσει την απόκριση ορισμένων εταιρειών κατασκευής ειδών ασφαλείας, που διαθέτουν πλέον προϊόντα ειδικά για την προστασία αυτών των οθονών. Όπως είναι φυσικό το πρόβλημα έχει ήδη προκαλέσει εντονότατες αντιδράσεις, αφού όχι απλά η κατάσταση με τις κλοπές δεν βελτιώνεται στην χώρα, αλλά μάλλον χειροτερεύει με τους κακοποιούς να μην διστάζουν πουθενά.
 
Ελπίζουμε να μην φτάσουμε στο ίδιο σημείο, και στην χώρα μας: Καλού κακού, έχετε τα μάτια σας 104 οποιοδήποτε δίκυκλο και αν οδηγείτε και προφυλάξτε το όσο καλύτερα γίνεται.