Μια χαρακτηριστική μέθοδος απόκρυψης όπλου σε ρεζερβουάρ κλασικής μοτοσυκλέτας.

Ο Stephen Spires που συνελήφθη για προσπάθεια εισαγωγής 96 όπλων και χιλιάδων σφαιρών στην Αγγλία.

Αγγλία: Εισάγουν όπλα κρυμμένα σε μοτοσυκλέτες

Ξέφυγαν τα πράγματα στην εγκληματικότητα: Όπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν να εισάγονται παράνομα στην Αγγλία, κρυμμένα σε μοτοσυκλέτες αλλά και ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Δείτε περισσότερα.

Πολλά παράπλευρα προβλήματα στις διελεύσεις συνόρων και όχι μόνο αναμένεται να προκαλέσουν οι νέες εξελίξεις της εγκληματικότητας που αφορά την Μεγάλη Βρετανία. Αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε προς τα εκεί με μοτοσυκλέτα, ετοιμαστείτε για εξαντλητικούς ελέγχους, αφού οι αρχές εντόπισαν προσπάθειες παράνομης εισαγωγής όπλων στη χώρα με αυτό τον τρόπο.  

Πιο συγκεκριμένα, έχουν ήδη καταγραφεί περιπτώσεις απόκρυψης οπλισμού και πυρομαχικών, σε «πειραγμένα» τμήματα μοτοσυκλετών όπως τα ρεζερβουάρ, τις σέλες και τις θήκες της μπαταρίες, ακόμα και πυρομαχικών… μέσα στο πλαίσιο! Με παρόμοιους τρόπους περνούν από τα σύνορα και όπλα άλλων ειδών, όπως μαχαίρια, ενώ οι αρχές της Αγγλίας είναι βέβαιες ότι ο οπλισμός πωλείται κατόπιν στις συμμορίες.

Ήδη έχει γίνει τουλάχιστον μία σύλληψη για το γεγονός, πιο συγκεκριμένα αυτή του Stephen Spires, ο οποίος προσπάθησε να περάσει 96 πιστόλια και χιλιάδες σφαίρες κρύβοντας τα σε μπλοκ κινητήρων.

Δυστυχώς λοιπόν βλέπουμε ακόμη έναν «θρίαμβο» των κακοποιών ενάντια στην συλλογική μαζική ελευθερία, καθώς από τις κινήσεις ολίγων επηρεάζεται για άλλη μια φορά η ζωή όλων. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί μια λύση σε αυτό το μείζον ζήτημα που απασχολεί το Ηνωμένο Βασίλειο.