AMA Supercross: 2 στα 2 για τον Tomac

AMA Supercross: 2 στα 2 για τον Tomac

Ο δεύτερος γύρος του Αμερικάνικου πρωταθλήματος Supercross διεξήχθη στο San Diego και ο Eli Tomac πήρε ακόμη μια νίκη χωρίς να απειληθεί από κανέναν.

Στην εκκίνηση του μεγάλου τελικού της βραδιάς, ο Nichols κατάφερε να στρίψει πρώτος όμως στη δεύτερη στροφή ο Ciancarulo τον είχε ήδη περάσει, οδηγώντας μετά από καιρό έναν τελικό μιας και τις προηγούμενες χρονιές υπέφερε από τραυματισμούς. Ο Cooper Webb και ο Eli Tomac ακολουθούσαν από κοντά και λίγο αργότερα πέρασαν τον αναβάτη της Kawasaki διαδοχικά αφήνοντάς τον πιο πίσω, έτοιμοι για τη μάχη της πρώτης θέσης. Μια μάχη όμως που δεν έγινε ποτέ, καθώς όταν ο Tomac πέρασε μπροστά, οδήγησε αλάνθαστα και δεν απειλήθηκε από κανέναν, κάνοντας εύκολα το 2 στα 2. Το ίδιο συνέβη και με τον Webb ο οποίος τερμάτισε ξανά δεύτερος χωρίς κανένα πρόβλημα, μειώνοντας μάλιστα και τη διαφορά από τον πρώτο στους τελευταίους γύρους του αγώνα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μάχη για το βάθρο

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η μάχη για την 3η θέση, η οποία έγινε ανάμεσα στους Roczen και Barcia, μιας και ο Anderson ο οποίος ήταν μπροστά τους είχε πτώση που τον άφησε εκτός της διεκδίκησης. O Barcia άντεξε για αρκετούς γύρους στις επιθέσεις του Roczen (έμεινε μόνο για μερικές στροφές πίσω του) και κατάφερε να πάρει το πρώτο βάθρο της χρονιάς, μπροστά από τον αναβάτη της Suzuki αλλά και από τον Sexton που έδειξε ξανά την ταχύτητά του τερματίζοντας 5ος παρά την πτώση του μετά την επαφή με τον Barcia. Πτώση για ακόμη έναν αγώνα είχε ο Stewart, ο οποίος δεν κατάφερε να φέρει το αποτέλεσμα που ήθελε μετά τον γρηγορότερο γύρο στα χρονομετρημένα και τη νίκη στο δεύτερο σκέλος, τερματίζοντας τελικά στην 15η θέση.  

Αποτελέσματα αγώνα

1. Eli Tomac (Yam) 25 Laps
2.  Cooper Webb (KTM) +01.148
3. Justin Barcia (GG) +10.251
4. Ken Roczen (Suz) +10.837
5. Chase Sexton (Hon) +12.851
6. Dylan Ferrandis (Yam) +20.433
7. Jason Anderson (Kaw) +22.308
8. Adam Cianciarulo (Kaw) +23.627
9. Aaron Plessinger (KTM) +25.136
10. Joey Savatgy (Kaw) +25.138

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »