net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η BMW ετοιμάζει αγωνιστικό μοντέλο 450 κ.εκ., με μονοκύλινδρο κινητήρα της Husqvarna, για αγώνες νέων.

Ετοιμάζει αγωνιστικό 450 κ.εκ. η BMW;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η BMW Motorrad ετοιμάζει μια αγωνιστική μοτοσικλέτα 450 κ.εκ., με σκοπό να τη ρίξει σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα νέων.

 

Οι φημολογούμενες αυτές προθέσεις της BMW αποκαλύφθηκαν από το Motociclismo. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η BMW επιθυμεί να ακολουθήσει το πρόσφατο παράδειγμα της Honda (το European Junior Cup θα χρησιμοποιήσει το νέο CBR 500R στη σεζόν του 2013) και να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα με το νέο της μοντέλο.

Το sport μοντέλο των 450 κ.εκ. θα σχεδιαστεί σε λευκό χαρτί και θα αξιοποιεί πιθανότατα έναν μονοκύλινδρο κινητήρα που θα ετοιμάσει η (ιδιοκτησίας BMW) Husqvarna. To ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η μοτοσικλέτα θα κατασκευαστεί στη Μπολόνια της Ιταλίας και θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, αγωνιστικές αναρτήσεις, χυτές ζάντες και κοστούμι από carbon fiber. Η τιμή του αναμένεται να αγγίζει τις 20.000 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω μας δίνουν κάποια στοιχεία για τη φημολογούμενη αυτή μοτοσικλέτα, δημιουργούν, όμως, παράλληλα και κάποια ερωτήματα. Όπως, ποιο λογότυπο θα έχει πάνω η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα; Της BMW ή της Husqvarna; Και σε ποια διοργάνωση θα επιχειρήσουν να την προωθήσουν οι Βαυαροί; Στο European Junior Cup (με αποτέλεσμα να κονταροχτυπηθεί με τη Honda) ή σε κάποια άλλη;

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ