net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Άνετη και εργονομική η σέλα για τον αναβάτη, όμως ο συνεπιβάτης θα ήθελε περισσότερο αφρώδες στη θέση του.

Σύγχρονης σχεδίασης οι διακόπτες, από την τελευταία φουρνιά των μοτοσικλετών της Honda. Μεγάλοι και εργονομικοί.

Η τάπα του ρεζερβουάρ κλειδώνει, όμως δεν διαθέτει μεντεσέ, και θα πρέπει να την κρατάτε κατά τον ανεφοδιασμό.

Οι μεταλλικές ράβδοι στο εσωτερικό του ρεζερβουάρ, δεν αφήνουν το στόμιο της μάνικας να μπει αρκετά. Εύκολα θα χυθεί έξω βενζίνη.

Η ψηφιακή οθόνη παρέχει ενδείξεις κοντέρ, ολικού και 2 μερικών χιλιομετρητών, ρολογιού, και στάθμης βενζίνης.

Τα μαρσπιε του συνεπιβάτη δεν ικανοποιούν με την κατασκευή τους, ούτε με τη θέση τους. Μόνο για αστικές βόλτες.

Άνεση / εργονομία: Εύκολο, και φιλικό

Η σέλα των 875 χιλιοστών είναι αρκετά ψηλή, όμως αναβάτης με ύψος 1.68 (ο υποφαινόμενος) πατάει άνετα το ένα πέλμα κάτω, αρκεί να βγει ελαφρώς έξω από τη σέλα. Ευτυχώς, μόλις καθίσει ο αναβάτης στη σέλα, οι μαλακές αναρτήσεις συμπιέζονται και το CRF 250L κάθεται ελαφρώς, βοηθώντας σας να πατήσετε πιο εύκολα κάτω. Παράλληλα, η σέλα είναι λεπτή, όπως λεπτή είναι και η υπόλοιπη μοτοσικλέτα, οπότε τα πόδια σας κατεβαίνουν κάθετα στο έδαφος. Το CRF 250L ζυγίζει όσο… ενάμισι παπί, δηλαδή 144 κιλά γεμάτο! Αυτό μεταφράζεται σε μέγιστη ευκολία ελιγμών, τόσο σταματημένο, όσο και εν κινήσει, και φιλικότητα για όλα τα ύψη και τα βάρη αναβατών.

Εύκολα θα αποτελέσει τον καλύτερο δάσκαλο, για όποιον αναζητεί την πρώτη του μοτοσικλέτα. Επιπλέον, η πολύ μικρή ακτίνα στροφής, στα 2,3 μέτρα, σημαίνει πως το CRF θα κάνει εύκολα επιτόπου στροφή, ακόμα και στο πιο στενό δρομάκι. Η στάση που τοποθετείται ο αναβάτης είναι όρθια, με φυσικές γωνίες σε πόδια και χέρια. Δυστυχώς το ίδιο δεν συμβαίνει με το συνεπιβάτη, αφού τα μαρσπιέ του βρίσκονται τοποθετημένα στους σωλήνες του υποπλαισίου, αρκετά ψηλά, και θα του διπλώσουν τα πόδια. Η σέλα είναι πολύ καλή για τον αναβάτη, αλλά σχετικά σκληρή, και χωρίς πολύ αφρώδες για τον συνεπιβάτη. Σε αστικές διαδρομές όλα βαίνουν καλώς όσον αφορά στις δικάβαλες βόλτες, αλλά σε ταξιδάκια εκτός πόλης, πιθανώς να αντιμετωπίσετε γκρίνιες από τη συμβία σας.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ