net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Morsus κατασκευάστηκε για λογαριασμό της Akrapovic από το σλοβενικό οίκο Dreamachine.

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, αποδίδει 140 ίππους.

Το Morsus σχεδιάστηκε από λευκό χαρτί ενώ ακόμη και ο κινητήρας ήταν ειδική παραγγελία.

Morsus: Βγαλμένο από τα όνειρα!

Ένα εντυπωσιακό custom από λευκό χαρτί για λογαριασμό της γνωστής εταιρείας Akrapovic κατασκεύασε ο σλοβενικός οίκος βελτιώσεων Dreamachine.

 
Το Morsus σχεδιάστηκε από τους Σλοβένους σε λευκό χαρτί και η όλη διαδικασία δεν ξεπέρασε τους δύο μήνες σε διάρκεια. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό, είτε μιλάμε για τις φωτογραφίες της μοτοσικλέτας είτε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Ο κινητήρας ταξίδεψε από τις ΗΠΑ και τη βελτιωτική εταιρεία S&S και είναι V-twin 1.852 κ.εκ. και τεσσάρων βαλβίδων. Στην ίδια εταιρεία ανήκει και το καρμπιρατέρ, ενώ το σύστημα εξάτμισης φέρει, όπως είναι φυσικό, την υπογραφή της Akrapovic. Η τελική μετάδοση γίνεται μέσω ιμάντα και η εταιρεία ανακοινώνει 140 ίππους ισχύος.

Όσον αφορά στο πλαίσιο, αυτό είναι κατασκευασμένο από την Dreamachine, ενώ οι εντυπωσιακές λύσεις εμφανίζονται και στον περιφερειακό εξοπλισμό. Το πιρούνι έχει διάμετρο 43 χλστ. και προέρχεται από τη Showa και στα φρένα συναντάμε δύο τετραέμβολες δαγκάνες μπροστά και μία διέμβολη πίσω, με δίσκους wave. Οι τροχοί, τέλος, είναι κατασκευασμένοι από την Dreamachine, από αλουμίνιο και carbon και τα ελαστικά ανήκουν στη Vee Rubber.

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν προορίζεται για πώληση και οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να κατασκευαστεί ούτε σε περιορισμένο αριθμό.

 

CONCEPT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ