Με επιτυχία και θέαμα ολοκληρώθηκε και ο δέκατος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike στη βρετανική πίστα του Μπράντς, με τον Τρόι Μπέιλις και τον Χάγκα να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε μάχες σώμα με σώμα, σαν να ήταν βγαλμένες από... ταινία φαντασίας!
Για χάρη του promotion ο Αυστραλός αναβάτης της Ducati Xerox φόρεσε την ειδικά σχεδιασμένη για την περίσταση δερμάτινη φόρμα με τα γραφικά του Superman και δεν έμεινε τίποτα άλλο παρά να αποδείξει την αξία του και να κουβαλήσει άξια τον τίτλο του υπερ-ήρωα!
Οι μάχες και ο ανταγωνισμός μπορεί να θύμιζαν και κάτι από ταινία, αφού ο Χάγκα πάλευε συνεχώς και έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση επί βρετανικού εδάφους!
Στο 1ο σκέλος του αγώνα ο Μπέιλις είχε μια συνεχή πάλη για τους πρώτους 25 γύρους με τον Χάγκα, μέχρι που ο ιάπωνας αναβάτης αναγκάστηκε να μείνει στα χνάρια του αυστραλού. Παράλληλα ο Τόουσλαντ ανέβαζε ρυθμό σε όλο τον αγώνα και κατάφερε να τερματίσει τρίτος.
Στο 2ο σκέλος η μάχη συνεχίστηκε ανάμεσα στους δύο πρώτους Χάγκα και Μπέιλις, μέχρι και την τελευταία στροφή με τον ιάπωνα να παίρνει τη πρώτη νίκη της σεζόν. Η ημέρα αυτή ήταν εντυπωσιακή και για την ομάδα του Άντριου Πιτ που τερμάτισε τρίτος.