LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Νέο ρεκόρ τιμών στα καύσιμα

Στα περισσότερα βενζινάδικα των νησιών η τιμή της αμόλυβδης ξεπέρασε το 1,25 ευρώ και ορισμένα «σημαδεύτηκαν» από το 1,30 ευρώ, ιδιαίτερα στις εθνικές οδούς. Από τις 23 Ιουνίου η μέση αύξηση ανήλθε στο 8,4% και ο εφιάλτης για τους καταναλωτές συνεχίζεται!

 
Σε 37 από τους 51 νομούς της χώρας, ανάμεσά τους και η Αττική, η μέση τιμή της αμόλυβδης έχει ξεπεράσει ήδη τα 1,10 ευρώ, ενώ οι τιμές αντλίας σχεδόν στο σύνολο των πρατηρίων των νησιών κυμαίνονται πάνω από τα 1,20 ευρώ.

Το ίδιο συμβαίνει στα πρατήρια των εθνικών οδών, καθώς και στις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, όπως η Ευρυτανία και η Θεσπρωτία.
Αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέρει και ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», η συνεχιζόμενη ακρίβεια στα υγρά καύσιμα, έχει, μέχρι στιγμής, οδηγήσει στη μείωση του τζίρου στα πρατήρια το τελευταίο τετράμηνο γύρο στο 4%.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ