LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Ένα υπερ-ενισχυμένο TMax

Ο Λαζαρέ έκανε και πάλι το θαύμα του! Αυτό το ενδιαφέρον δημιούργημα είναι ένα scooter Yamaha TMax 500 με διπλασιασμένη ιπποδύναμη, που ο ίδιος το ονόμασε “Tmax R”. Μπορεί να έχει το κλασσικό αυτόματο χειρισμό αλλά κρύβει μια δύναμη, ικανή να εκπλήξει αρκετούς ανυποψίαστους αναβάτες.

 
Όλα ξεκίνησαν από ένα απλό Yamaha Tmax των 500 κυβικών εκατοστών με ιπποδύναμη 44 ίππων. Για αρχή ο Λαζαρέ τοποθέτησε έναν αντεστραμμένο πιρούνι από Yamaha R1 στους 14ρηδες τροχούς, μαζί με ένα ζευγάρι δισκόπλακες Galfer με τετραπίστονες δαγκάνες.
Αφού ρυθμίστηκαν και οι αναρτήσεις αλλά και ο κινητήρας, τοποθετήθηκε επίσης και ένα intercooler ενώ οι εξάτμισή του έχει πλέον διπλά τελικά Devil.
Η δύναμη του κινητήρα είναι τώρα 84 ίπποι, αρκετοί για να κάνουν 0-150 σε 10 δευτερόλεπτα και να «γράψει» μέσα στη πίστα 180 χιλιόμετρα!!
Η συγκεκριμένη super δημιουργία, ανεβάζει το πήχη πολύ ψηλά στις βελτιώσεις και το scooter αυτό μπορεί να προσφέρει μια «διασκεδαστική» οδηγική εμπειρία. Με την άνεση του αυτόματου κιβωτίου, τον αναβαθμισμένο κινητήρα και τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, σίγουρα μπορεί κάποιος να προλάβει τα πάντα!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ