• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 λόγοι που πάντα πρέπει να φοράμε γάντια

5 λόγοι που πάντα πρέπει να φοράμε γάντια

Τα γάντια πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού σου. Δεν κρατάνε μόνο τα χέρια σου ζεστά, αλλά σε προστατεύουν σε περίπτωση πτώσης και σε βοηθούν στο να έχεις καλό έλεγχο της μοτοσυκλέτας.

Δες ποια εξάτμιση Akrapovic σου ταιριάζει

1: Οι πτώσεις είναι απρόβλεπτες

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η πείρα σας ή το πόσο προσεκτικοί είσαστε δεν έχουν καμία σημασία, κάποια στιγμή θα πέσετε. Και δεν μπορείτε ποτέ να ξέρετε πότε ακριβώς θα γίνει. Κάποιος θα σας κόψει στην κίνηση, ο δυνατός αέρας μπορεί να σας ρίξει εκτός ισορροπίας, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Είτε πάτε ένα μεγάλο ταξίδι είτε πάτε στο τοπικό σουπερμάρκετ πάντα πρέπει να φοράτε τα γάντια.


2: Τα χέρια είναι σημαντικά στην οδήγηση

Τα χέρια σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματός σας και είναι πολύ σημαντικά για να οδηγείτε με επιτυχία και ασφάλεια την μηχανή σας. Για να τα προστατεύσετε, φοράτε τα γάντια σας!


3: Για να προστατεύσουν το σώμα σας

Λογικά κάποια στιγμή πέσατε. Ξέρετε λοιπόν ότι το πρώτο πράγμα που κάνουν όλοι ενστικτωδώς είναι να βάζουν το χέρι τους για να σταματήσουν την πτώση και να προστατεύσουν τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος. Είναι ένας έξυπνος τρόπος να προστατεύσετε το κεφάλι σας και τα άλλα ζωτικά σας όργανα. Εάν λοιπόν θέλετε να προστατεύσετε την ζωής σας, η πρώτη γραμμή άμυνάς σας είναι τα χέρια σας. Φορέστε τα γάντια σας και αφήστε τα να κάνουν αυτά την σκληρή δουλειά!


4: Μούδιασμα στα χέρια

Εάν έχετε ποτέ οδηγήσει την μηχανή σας για πολύ ώρα, μπορεί να παρατηρήσατε ένα μούδιασμα στα χέρια σας. Εάν σας έχει συμβεί ξέρετε ότι δεν είναι μόνο άβολο αλλά και επικίνδυνο. Τα γάντια με ενίσχυση δεν σας προστατεύουν μόνο σε περίπτωση πτώσης, αλλά μπορούν επίσης να αποτρέψουν το μούδιασμα και να προστατεύσουν τα χέρια σας από κραδασμούς.


5: Καλό κράτημα

Όταν τα χέρια σας ιδρώνουν από την ζέστη, το κράτημα σας γίνεται αβέβαιο. Τα περισσότερα γάντια έχουν σιλικόνη και σας παρέχουν σταθερό κράτημα ενώ τους χειμερινούς μήνες σας παρέχουν μόνωση από το κρύο. 

Αυτό και πολλά ακόμα χρήσιμα άρθρα μπορείτε να βρείτε στο blog του TooFast.