2ος αγώνας WSBK στην Ινδονησία: Κυριαρχία Bautista

2ος αγώνας WSBK στην Ινδονησία: Κυριαρχία Bautista

Ο Alvaro Bautista συνέχισε την κυριαρχία του και στον δεύτερο γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος WSBK κατακτώντας ακόμη 2 νίκες.

Bautista 4 στα 4

Ο αγώνας του Σαββάτου στην  Ινδονησία, ήταν καθοριστικός για τον Alvaro Bautista καθώς πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του για το 2023. Ο Bautista ήρθε αντιμέτωπος με τον Toprak Razgatlioglu στα πρώτα στάδια του αγώνα σε μια πίστα που ταιριάζει πολύ στον Τούρκο αναβάτη o οποίος ξεκινούσε από την πρώτη θέση του grid.
 
Ο Bautista ήταν αρχικά δεύτερος στους πρώτους πέντε γύρους του αγώνα, μέχρι που αιφνιδίασε τον Razgatlioglu στη στροφή 15 και πήρε το προβάδισμα και εν τέλει την νίκη. Με αυτήν το αποτέλεσμα η Ducati έφτασε τις 396 νίκες στο WSBK.
Ο Razgatlioglu κατάκτησε τη δεύτερη θέση και ανέβηκε για 85η φορά στο βάθρο, ενώ ο Locatelli τερμάτισε στην τρίτη θέση ότι παραμένοντας δεύτερος στην κατάταξη του Πρωταθλήματος πίσω από τον Bautista.
Ο Michael Ruben Rinaldi ήταν ο πρώτος που αποσύρθηκε από τον αγώνα μετά από σύγκρουση στη στροφή 1 στον πρώτο γύρο με τον Bassani, ο οποίος κατάφερε να συνεχίσει και να πάρει την τέταρτη θέση. 
 
Αποτελέσματα 1ου αγώνα
1. Alvaro Bautista (Aruba.it Racing – Ducati)
2. Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha Prometeon WorldSBK) +4.809s
3. Andrea Locatelli (Pata Yamaha Prometeon WorldSBK) +6.586s
4. Axel Bassani (Motocorsa Racing) +8.871s
5. Danilo Petrucci (Barni Spark Racing Team) +11.667s
6. Michael van der Mark (ROKiT BMW Motorrad WorldSBK Team) +12.685s
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »