Gemini Scrambler 125 CBS

Το Scrambler είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα που φέρει το σήμα της Gemini και όπως υποδηλώνει το όνομά του πρόκειται για μια νεορετρό κατασκευή μικρού κυβισμού. Ρίχνεται στη μάχη μιας απαιτητικής κατηγορίας που συνεχώς αποκτά νέα μέλη. Θα καταφέρει να επιβιώσει;

Τιμή: 2.250 ευρώ

Τι νέο φέρνει
Scrambler εμφάνιση
Χορταστικός ήχος
Συνδυασμένη πέδηση 


Οι Scrambler μοτοσυκλέτες γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλείς κατά τις δεκαετίες του `50 και του `60. Η μόδα τις εποχής ήθελε τις μοτοσυκλέτες δρόμου να “αδυνατίζουν” απαλλαγμένες από τα περιττά εξαρτήματα, να αποκτούν τρακτερωτά ελαστικά και να δέχονται μικρής κλίμακας μετατροπές προκειμένου να μπορούν να οδηγηθούν και στο χώμα. Η Gemini ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις που θέλουν τα νέα μοντέλα να συνδυάζουν τη ρετρό εμφάνιση με τη μοντέρνα τεχνολογία και παρουσιάζει το Scrambler 125, μια μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα που θα δώσει ξεχωριστή αύρα στις καθημερινές μετακινήσεις. Η Scrambler αισθητική συναντά τον σύγχρονο εξοπλισμό σε ένα άκρως προσιτό, αλλά ταυτόχρονα ποιοτικό και διασκεδαστικό πακέτο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • ΒΒΒ

    Ξεκίνησε η Triumph με τα modern classics και τα scrambler, έγιναν μόδα και τώρα ο κάθε κακομοίρης πάει και βγάζει ό,τι να ναι και το λέει scrambler. Παπί θα βγάλουν σε λίγο και θα το πούνε scrambler. εν τω μεταξύ, τι scrambler είναι με τη εξάτμιση κάτω? ντεπόζιτο πιο αντιγραφή πεθαίνεις.