Διαγνωστικό μηχάνημα

  Εξουσιοδοτημένο συνεργείο σημαίνει, εργασίες βάση προδιαγραφών, γνήσια ανταλλακτικά και απαραίτητες σφραγίδες δηλαδή, αυξημένη μεταπωλητική αξία.

  Διαβάστηκε από 15616 αναγνώστες

  Οι σύγχρονες μοτοσυκλέτες είναι εξοπλισμένες με ένα σωρό ηλεκτονικά συστήματα ασφάλειας και άνεσης. Αν κάποιο απο αυτά παρουσιάσει πρόβλημα, χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικά διαγνωστικά εργαλεία προκειμένου αυτό να βρεθεί και να αντιμετωπιστεί. Αν δεν τα διαθέτει, η μόνη λύση είναι ένα εξουσιοδοτημένο ή μη συνεργείο.

  Μια εργασία συντήρησης σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, θα κοστίσει περισσότερα χρήματα, ακόμα κι αν είναι πολύ απλή, όπως για παράδειγμα, μια αλλαγή φίλτρου αέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία πρέπει να καλύψουν και το κόστος τις συνεχούς εκπαίδευσης των μηχανικών τους. Για να πάρει και να διατηρήσει την πιστωποίησή του ένα συνεργείο, θα πρέπει οι τεχνικοί να παρακολουθούν σεμινάρια και να είναι ενήμεροι για κάθε νέο μοντέλο και τις τεχνολογίες που αυτό ενσωματώνει. Επίσης, διαθέτει ειδικά εγχειρίδια επισκευών για τα μοντέλα της εκάστοτε εταιρείας και ακολουθεί αυστηρά καθορισμένες διαδικασίες, για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας στην μοτοσυκλέτα. Φυσικά, χρησιμοποιέι μόνο γνήσια ανταλλακτικά και σε περίπτωση ανάκλησης, πραγματοποιεί δωρεάν τις απαραίτητες εργασίες.

   Τι κερδίζει όμως ο ιδιοκτήτης και γιατί να δώσει έξτρα χρήματα για κάτι που μπορεί να κάνει μόνος του; Αυτό που προσφέρει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο είναι η σιγουριά ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες σύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή και έχουν χρησιμοποιηθεί τα κατάλληλα ανταλλακτικά. Επίσης, πολύτιμη για κάποιους ιδιοκτήτες, είναι η σφραγίδα στο βιβλίο συντήρησης καθώς, ανεβάζει τη μεταπωλητική αξία της μοτοσυκλέτας. Είναι η απόδειξη που χρειάζεται ο μελλοντικός ιδιοκτήτης, οτι η μοτοσυκλέτα έχει περάσει από όλες τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης και είναι άξια αγοράς.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

  Ελεύθερο Κείμενο
  Κατηγορία/Υποκατηγορία
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός