ΕΛΑΣΤΙΚΑ ON - OFF - ΧΩΜΑΤΙΝΑ

Ελαστικά on-off

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ON - OFF - ΧΩΜΑΤΙΝΑ

Ελαστικά motocross

Για όλες τις χρήσεις

Αν θέλουμε να κινηθούμε στο χώμα εκτός από την κατάλληλη μοτοσυκλέτα, πρέπει να έχουμε και τα σωστά ελαστικά. Η κατηγορία on-off μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε χωμάτινες διαδρομές, αλλά εαν έχουμε μεγάλες απαιτήσεις καλύτερα να προτιμήσουμε τα αμιγώς χωμάτινα ελαστικά.

 

Ελαστικά On-Off

Είναι μια κατηγορία, που περιλαμβάνει ελαστικά που ισορροπούν ανάμεσα στην άσφαλτο και το χώμα. Ο διπλός χαρακτήρας τους , τα κάνει ιδανικά για μοτοσυκλέτες της αντίστοιχης κατηγορίας. Η διαφοροποίηση που παρουσιάζουν, έχει να κάνει με τα ποσοστά χρήσης μεταξύ ασφάλτου και χώματος. Αν το ελαστικό έχει βαθιά χάραξη με τακούνι, είναι περισσότερο χωμάτινο, παρουσιάζοντας τραχύ πέλμα, δύσκολο-κατάβλητο σε συνθήκες φθοράς, αλλά με περιορισμένες ασφάλτινες δυνατότητες, που έχουν αντίκτυπο στην πρόσφυση. Αντίθετα, αν το ελαστικό, φέρει πιο ήπια χάραξη, είναι περισσότερο προσανατολισμένο για τον δρόμο, με περιορισμένες δυνατότητες στο χώμα.

Χωμάτινα ελαστικά 

Αφορούν μοτοσυκλέτες που κινούνται αποκλειστικά στο χώμα και η πρόσφυση τους στην άσφαλτο είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Προορίζονται κυρίως για αγωνιστική οδήγηση και τοποθετούνται σε enduro και motocross μοτοσυκλέτες. Χαρακτηριστικό τους είναι η ύπαρξη τακουνιών στο πέλμα, που ανάλογα την πυκνότητα και τη σκληρότητα τους είναι κατάλληλα για μαλακά, αμμώδη ή πιο ξερά και πέτρινα εδάφη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός