ΜΠΟΥΦΑΝ

Κατασκεάζεται από δέρμα ή ύφασμα (cordura)

Τι πρέπει να ξέρω για τα μπουφάν αναβάτη

Το μπουφάν προφυλάσσει τον αναβάτη από τις καιρικές συνθήκές, αλλά προσφέρει και προστασία σε περίπτωση πτώσης. Είναι απαραίτητο σε κάθε μετακίνηση με τη μοτοσυκλέτα μας.

 

Βασική προϋπόθεση, για ένα συνειδητοποιημένο αναβάτη, είναι να εξασφαλίσει την προσωπική του ασφάλεια. Ένα σημαντικό αξεσουάρ, που προστατεύει το επάνω μέρος του κορμού, είναι το μπουφάν. Χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, αδιάβροχα και αναπνέοντα, χειμερινά, καλοκαιρινά ή τεσσάρων εποχών, υφασμάτινα (cordura) και δερμάτινα, τα οποία θεωρούνται πιο ανθεκτικά σε πτώσεις, λόγω σκληρότερου υλικού. Επιλέγουμε το μπουφάν, σύμφωνα με τη χρήση που το θέλουμε και αφού πρώτα έχουμε ελέγξει, αν έχει την σχετική έγκριση ασφαλών προτύπων. Επιπλέον προστατευτικά σε ώμους , αγκώνες και πλάτη, χρειάζεται να ληφθούν υπόψη.

Στα πλαίσια της οδηγικής άνεσης, το μπουφάν, πρέπει να μας επιτρέπει, όλες τις κινήσεις και να εφαρμόζει καλά πάνω μας, χωρίς τα προστατευτικά μέρη, να μεταφέρονται σε άλλο μέρος του σώματος. Αξίζει να επενδύσετε τα χρήματά σας, αγοράζοντας μια αρκετά καλή ποιότητα μπουφάν, καθώς θα σας αποζημιώσει σε περίπτωση πτώσης, αλλά και σε συνθήκες καθημερινής συμβίωσης, με τη μοτοσυκλέτα σας, δημιουργώντας, την απαραίτητη αίσθηση ασφάλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός